Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
1. februára 2023, 10:54
Čas čítania 0:48

Vémola pôjde pred súd. Kincl sa bráni právnou cestou po ostrých obvineniach Terminátora

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Vémola pôjde pred súd. Kincl sa bráni právnou cestou po ostrých obvineniach Terminátora
Zdroj: OKTAGON MMA
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kincl nenechal obvinenia dlhoročného rivala len tak.

Ako sme informovali v januári 2023, očakávanú odvetu v MMA medzi Karlosom Vémolom a Patrikom Kinclom uvidíme 20. mája na turnaji Oktagon 43 v pražskej O2 Aréne. Českí zápasníci sa však nepobijú len v klietke, ale aj v súdnej sieni. Prezradil to súčasný šampión strednej váhy Oktagonu Patrik Kincl v rozhovore pre Sport.cz.

Kincl sa rozhodol brániť súdnou cestou voči obvineniam Vémolu z decembra. Český „Terminátor“ koncom roka obvinil Kincla z toho, že ho udal pre nedovolený chov exotických zvierat, čo jeho rival jasne poprel. U Vémolu bola policajná razia pre podozrenie z nelegálneho obchodu a obstarávania tigrov, ktoré sú priamo ohrozené vyhubením.

„Karel dostal predžalobnú výzvu. Na súd to nemuselo dôjsť, no neospravedlnil sa. Môj právnik to bude preto podávať na súd a budeme sa súdiť,“ upresňuje Kincl. „Zahnal ma do kúta a budem to pravdepodobne riešiť právnou cestou,“ povedal ešte v decembri Kincl.

Dnes si vraj Kincl uvedomuje, že proces sa môže natiahnuť aj na dva alebo tri roky, no je si sebavedomo istý, že súd vyhrá, rovnako ako májový zápas v Prahe. Súčasný šampión Oktagonu si s Vémolom zmeral sily prvýkrát ešte v roku 2018 na turnaji už neaktívnej organizácie XFN, pričom prehral po troch kolách na body.

Patrik Kincl.
Patrik Kincl. Zdroj: Oktagon MMA
Domov
Zdieľať
Diskusia