Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2022, 10:09
Čas čítania 1:33
Martin Adam Pavlík

U Karlosa Vémolu bola policajná razia. Zápasník vraví, že ho udal jeho rival Patrik Kincl

U Karlosa Vémolu bola policajná razia. Zápasník vraví, že ho udal jeho rival Patrik Kincl
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY KARLOS VÉMOLA MMA PATRIK KINCL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Spor medzi dvoma MMA zápasníkmi neutícha, naopak, nabral nový rozmer.

Ako informoval portál MMA Fanatik, český MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola čelil po príchode domov z nemocnice ďalším nepríjemnostiam. V jeho „Vémolande“ bola totiž policajná razia. Dôvodom boli nejasnosti s dovozom a chovom niektorých jeho exotických zvierat.

Vémola prezradil pre TV Prima, že vraj ho účelovo udal jeho dlhoročný rival, MMA zápasník a súčasný šampión Oktagonu MMA Patrik Kincl, s ktorým sa mal Terminátor pobiť v pražskej O2 Aréne 30. decembra o titul. Pre vážne zdravotné ťažkosti však musel Vémola zo zápasu odstúpiť. 

„To dokazuje, ako strašne sa ma pred tým zápasom báli, pretože to načasovali presne tak, aby sa to dialo pred zápasom. Bohužiaľ v tej chvíli tí úbožiaci nevedeli, že ťažko ochoriem a budem v nemocnici, takže im celá táto akcia bude k ničomu,“ povedal Vémola.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)


Údajne ho vyšetrujú pre podozrenie z nelegálneho obchodu a obstarávania tigrov, ktoré sú priamo ohrozené vyhubením. Podľa platného Trestného zákona za tento skutok hrozia Vémolovi až tri roky vo väzení, píše portál Extra.cz. Zadržaný ani obvinený však zápasník nebol.  

„Svojho tigra viac ako pol roka zverejňujem na Instagrame a vôbec sa tým netajím. Všetky papiere mám v poriadku, mám všetky povolenia, ktoré som predložil polícii. Teraz prebieha vyšetrovanie, a mňa by fakt zaujímalo, kto to v čase krízy všetko zaplatí. U mňa doma bolo vyše 30 policajtov a všetci hľadali tigra, ktorý bol na záhrade vo výbehu. Dokonca ho hľadali aj po susedoch a pri mojej upratovačke,“ priblížil celú situáciu Vémola pre Fightlive.cz.

„To, že terorizovali mňa a moju rodinu, to by som ešte prekusol. Čo však nechápem, je to, že neprišli s jediným odborníkom, ktorý by sa zaoberal exotickými zvieratami. Mali tam síce ľudí z veteriny a zo životného prostredia, ale nikto z nich nebol schopný im odobrať vzorky. Musel som to urobiť ja, aj keď som nebol povinný to robiť. Nechcel som, aby sa to zviera stresovalo a trápilo, keď tí ľudia vôbec nevedeli, ako postupovať,“ dodal český MMA zápasník.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

Kincl obvinenia rivala poprel. „Zaskočilo ma to. Nebudem popierať, že je mi nepríjemné, že ma ťahá do takýchto záležitostí. Ja som na neho žiadne udanie nedával. Nikdy som počas trash-talku nepoužíval žiadne osobné útoky... Nikdy som sa neznižoval k takýmto útokom, čo on predvádza. Zahnal ma do kúta a budem to pravdepodobne riešiť právnou cestou,“ reagoval súčasný šampión strednej váhy Oktagonu.

patrik kincl
Zdroj: Oktagon MMA



Domov
Zdieľať
Diskusia