Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2023, 12:00
Čas čítania 1:11
Martin Adam Pavlík

Očakávanú odvetu medzi Vémolom a Kinclom uvidíme v máji. Terminátora vraj doktori pustili na tréningy skôr, ako predpokladal

Očakávanú odvetu medzi Vémolom a Kinclom uvidíme v máji. Terminátora vraj doktori pustili na tréningy skôr, ako predpokladal
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOJOVÉ UMENIA KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA PATRIK KINCL PRAHA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Fanúšikovia dostali náhradný termín najočakávanejšej odvety tohto roka.

Očakávanú odvetu v MMA medzi Karlosom Vémolom a Patrikom Kinclom uvidíme nakoniec 20. mája na turnaji Oktagon 43 v pražskej O2 Aréne. V stredu o tom informovala domáca organizácia na svojom Instagrame.

Titulový zápas o opasok strednej váhy sme mali vidieť pôvodne koncom minulého roka na rovnakom mieste, plány však zmarilo Vémolovo zranenie, pre ktoré musel zápas zrušiť, respektíve odložiť. Podľa Oktagonu teraz lekári pustili Vémolu na tréningy skôr, ako predpokladali, a tak odvetu môžeme vidieť už o pár mesiacov. 
 

„Ako profesionálny športovec by sa mal o seba starať na sto percent. Všetci sme mali možnosť počas prípravy sledovať jeho rôzne večierky, ktoré určite nie sú v súlade s kvalitnou regeneráciou. Zranenia sú v MMA celkom bežné, mám vlastnú skúsenosť, ale tu podľa dostupných informácií riešime dookola to isté,“ reagoval v decembri súčasný šampión Oktagonu Patrik Kincl na Vémolovo zranenie.

patrik kincl
Zdroj: Oktagon MMA


Kincl titul získal minulý rok vo februári, keď porazil Samuela Krištofiča, a v septembri ho úspešne obhájil proti Alexovi Lohorému. Český zápasník sa s Vémolom pobil prvýkrát ešte v roku 2018 na turnaji už neaktívnej organizácie XFN, pričom prehral po troch kolách na body.

Na českého Terminátora si však tentoraz stopercentne verí a chce sa patrične pomstiť. V prvom dueli totiž po Vémolovom „štuchanci“ do pravého oka videl vraj iba na to ľavé a bol tak znevýhodnený. „Najskôr som videl dvojmo a potom už vôbec,“ vyjadril sa Kincl, ktorý je podľa Oktagonu už oveľa vyspelejší a skúsenejší bojovník v životnej forme.

Nevraživosť a rivalita medzi bojovníkmi sú čoraz intenzívnejšie a svedčí o tom aj trashtalk zo strany Terminátora. V decembri Vémola tvrdil, že ho Kincl udal a následne k nemu preto prišla domov razia. Šampión však všetko poprel a povedal, že tieto reči bude riešiť právnou cestou.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia