Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2023, 19:00
Čas čítania 3:47
Richard Balog

Outfit check domácich celebrít: Bundy za tisíce eur, sexi kombinácie aj romantické letné šaty

Outfit check domácich celebrít: Bundy za tisíce eur, sexi kombinácie aj romantické letné šaty
Zdroj: Instagram/@realdavidluu, @dararolins_vermi
MÓDA MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Vybrali sme 12 outfitov v rôznych štýloch, ktoré ťa presvedčia o tom, že slovenské a české hviezdy sledujú módne trendy. Nájdeš v nich inšpiráciu?

Kvalitnú módnu inšpiráciu nemusíš hľadať len na zahraničných fórach. Stačí si otvoriť Instagram a sledovať outfity domácich známych tvárí. Hviezdy hudobnej scény, herci a herečky, moderátori, športovci, modelky či influencerky si dávajú na svojom vzhľade záležať viac ako kedykoľvek predtým a výsledok stojí za pozornosť. 

Tentoraz nás o tom presvedčili ľudia ako Yaksha, David Luu, Karolína Chomisteková, Dara Rolins, Majk Spirit či Daniela Peštová.

V jednotlivých outfitoch nájdeš množstvo drahých modelov z rúk renomovaných módnych návrhárov. Zastúpenie má aj streetwear a cenovo dostupné kúsky od značiek ako H&M.

Odporúčané
TOP letné tenisky na každý rozpočet. V kurze sú ikonické modely Nike aj bežecké línie s rukopisom značky Asics    TOP letné tenisky na každý rozpočet. V kurze sú ikonické modely Nike aj bežecké línie s rukopisom značky Asics 22. mája 2023, 17:00
David Luu
Zdroj: Instagram/@realdavidluu

Jazdec na skateboarde a youtuber David Luu patrí medzi najštýlovejších mužov v Českej republike a o svojom cite pre módu nás presvedčil aj v tomto motorkárskom outfite, ktorému dominuje čierna kožená bunda s cvokmi a veľkým nápisom Supreme na chrbte. Cena je približne 1 000 eur.

Luu outfit doplnil o klasické nohavice v rovnom strihu z dielní značky Carhartt WIP, ktoré nájdeš v ponuke online obchodu Footshop rovnako ako tenisky Asics. Česká hviezda zostala verná svojmu charakteristickému štýlu, ktorý je do veľkej miery ovplyvnený jej prácou, voči čomu nemáme žiadne výhrady. 

NOBODYLISTEN, Václav Rouček
Zdroj: Instagram/@nobodylisten

NOBODYLISTEN je bez akejkoľvek diskusie najväčšou mužskou módnou ikonou v Českej republike a dôkazom je aj táto fotografia s Václavom Roučkom, keď mal oblečené extravagantné rifle z kolekcie Mugler pre H&M, elegantné čierne čižmy a dlhý kabát so zvieracím vzorom.

Rouček a.k.a. hlas zo skupiny VR/NOBODY sa pred objektív postavil v celočiernom outfite, na ktorom nás najviac zaujala zamatová košeľa s krátkymi rukávmi a robustné kožené topánky so šnurovaním.

P. S. Nezabudni si vypočuť nový spoločný album Zelený oči černé srdce, ktorý je úplne iný ako predchádzajúce projekty tohto dua. 

Filip Vaněk
Zdroj: Instagram/@filipvanek

Človek, ktorý neoblieka dobre len svojich klientov, ale aj seba. Takto by sme charakterizovali stylistu Filipa Vaněka, ktorý je pravidelnou súčasťou našich výberov najlepších outfitov. 

Uznávaný odborník nás tentoraz oslovil komfortnou kombináciu, keď zladil široké nohavice s armádnym vzorom s koženými mokasínami Dr. Martens, so vzorovaným svetrom a s klobúkom značky Kangol, ktorý preslávili raperi v období osemdesiatych a deväťdesiatych rokov. Všetko spolu hrá na jednotku s hviezdičkou napriek tomu, že každý kúsok je iný. Skvelá práca, ktorou sa môžeš inšpirovať. 

Majk Spirit
Zdroj: Instagram/@majkspirit

Majk Spirit nebýva často súčasťou takýchto výberov, ale tentoraz hodnotíme jeho výber na výbornú. Pred oznámením piateho sólového albumu Playlist sa postavil pred objektív v luxusnej tmavomodrej mikine s monogramom módneho domu Dior, ktorá stojí 1 800 eur, a potvrdil svoje slová z rozhovoru s Bekimom, že si radšej kúpi jeden kvalitný produkt namiesto piatich menej kvalitných, čo kvitujeme. 

Predpokladáme, že zásluhy na tomto kroku má aj manželka rapera Maria, ktorej módny vkus milujeme.

Yaksha
Zdroj: Instagram/@yak.sha

Michal Yaksha Novotný patrí medzi najšikovnejších ľudí v zábavnom priemysle, ale verejnosti je známy aj vďaka svojej láske k móde. Najnovšie sa stal ambasádorom značky New Balance, a ak ti je blízky športový štýl, potom v tomto sivom outfite možno nájdeš inšpiráciu na každodenné nosenie. 

Dalyb na Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2023.
Dalyb na Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2023. Zdroj: Instagram/@dalybhahacrew

Mužskú polovicu výberu uzatvárame outfitom od Dalyba, ktorý sa na pražskom týždni módy vžil do roly ambasádora značky Adidas Originals a predviedol niekoľko originálnych kombinácií.

Na fotografii vyššie má oblečenú klasickú teplákovú bundu s tromi prúžkami na rukávoch, pod ktorú umne schoval tričko so zvieracím vzorom, široké nohavice s vreckami s metalickým efektom, šiltovku a športové slnečné okuliare s oranžovými sklami. Multitalentovaný umelec a priekopník high street štýlu v našich končinách je majstrom takýchto outfitov.

Daniela Peštová
Zdroj: Instagram/@daniela_pestova

Slovami chvály a obdivu nemôžeme šetriť ani v prípade tohto sviežeho mestského outfitu v podaní Daniely Peštovej, ktorá celý vzhľad podčiarkuje svojou charizmou a úsmevom. 

Známa česká modelka si obliekla výrazný mohérový sveter v multifarebnom vyhotovení z dielní módneho domu Fendi za viac ako 1 000 eur, ktorý veľmi jednoducho doplnila o elegantné čierne nohavice, kovbojské čižmy na hranatých podpätkoch a kabelku Prada.

Monika Marešová
Zdroj: Instagram/@monikamaresova

Monika Marešová si materstvo užíva plnými dúškami a Deň matiek oslávila v spoločnosti svojej matky, s ktorou predviedli takéto outfity.

Manželka najznámejšieho českého moderátora stavila na nadrozmernú košeľu vo fialovej farbe, ktorá prekrývala krátke čierne šortky, pričom ako obuv zvolila vysoké kožené topánky so šnurovaním. Perfektne vyzerala aj Monikina mama, ktorá mala oblečené dlhé čierne šaty s abstraktným farebným motívom, otvorené sandále na podpätkoch a slnečné okuliare s logom Prada. 

Zorka Hejdová
Zdroj: Instagram/@zorkahejdova

Svieži letný outfit, ktorým sa môžeš inšpirovať, predviedla tento mesiac aj moderátorka Zorka Hejdová. Plavovláska, ktorá je známa svojou láskou k móde, si tentoraz získala našu pozornosť vďaka minimalistickej kombinácii bielej košele so svetlomodrými rifľami vo zvonovom strihu. Ako obuv zvolila sofistikované lodičky s mašľou a výsledok je skvelý. 

Dara Rolins
Zdroj: Instagram/@dararolins_vermi

Nová dizajnérska kolekcia Mugler pre H&M spôsobila rozruch na sociálnych sieťach a jednou z tvárí domácej kampane bola Dara Rolins. Popkultúrna ikona, ktorá vyzerá skvelo vo všetkom, čo si oblečie, nás nesklamala ani v extravagantných modeloch spod rúk kreatívneho riaditeľa módneho domu Caseyho Cadwalladera. 

Speváčka zahviezdila v krátkych čiernych šatách, v ktorých vynikla jej štíhla postava. Outfit dopĺňali sieťkované pančuchy a neprehliadnuteľné kožené čižmy v tmavozelenej farbe. Čerešničkou na torte bola séria šperkov a v neposlednom rade veľmi podarená vizáž a úsmev.

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Ak patríš medzi našich pravidelných čitateľov, vieš, že Karolína Chomisteková patrí medzi naše obľúbené tváre domáceho šoubiznisu, a preto nechýba ani vo výbere najlepších outfitov.

Bývalá kráľovná krásy súťaže Miss a v súčasnosti influencerka od nás získava plný počet bodov za sofistikovanú kombináciu, ktorú vyskladala z modelov značky Elisabetta Franchi. Krátke kúsky v čiernom vyhotovením zvýraznila zlatými doplnkami a luxusnou priehľadnou obuvou na podpätkoch.

Mirka Dobiš Michalková
Zdroj: Instagram/@fashionspy.sk

Na pražskom týždni módy sa ukázala vo skvelom svetle aj obľúbená stylistka Mirka Dobiš Michalková. Rovnako ako kolega Filip Vaněk, aj influencerka známa pod pseudonymom Fashionspy rozdáva skvelé rady nielen svojim klientom, ale sama predvádza jeden zaujímavý outfit za druhým. 

V českej metropole predviedla nádherné skrátené sako v širokom strihu spod rúk návrhára Michaela Kováčika, ktoré zladila s čiernymi nohavicami a elegantnou obuvou na podpätkoch. Jednoduché, štýlové a veľmi ženské. Presne takto to má vyzerať. 

Odporúčané
Carhartt, Dickies či Caterpillar. Spoznaj značky pracovného oblečenia, ktorých novým prirodzeným prostredím sú ulice veľkomiest   Carhartt, Dickies či Caterpillar. Spoznaj značky pracovného oblečenia, ktorých novým prirodzeným prostredím sú ulice veľkomiest 20. mája 2023, 14:00
Domov
Zdieľať
Diskusia