Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2023, 13:06
Čas čítania 1:27
Denisa Šútorová

VIDEO: Taylor Swift si zastala na koncerte fanúšičku, ktorá mala problém s ochrankou. Speváčka jej neskôr darovala lístky zadarmo

OSOBNOSTI OSOBNOSTI ŠOUBIZNIS TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

„V podstate SBS-kár celú noc obťažoval našu skupinu. Stále nám hovoril, aby sme sa nedotýkali zábrany, a kedykoľvek sme niečo urobili, v momente bol pri nás,“ hovorí fanúšička Kelly a dodáva, že muž bol neskôr vyvedený von.

Niet pochýb o tom, že Taylor Swift miluje svojich fanúšikov. Po tom, čo pre nich na koncerte v Nashville odspievala 45 piesní počas hustého dažďa a búrky, ju teraz internet miluje za to, že sa zastala fanúšičky, ktorá mala na koncerte vo Filadelfii problém s ochrankou.

Niekoľko Swifties neváhalo na Twitteri zdieľať video, na ktorom si počas piesne Bad Blood Taylor všimne vypätú situáciu v dave a člena svojej ochranky vyzýva, aby fanúšičku nechal na pokoji. „Ona je v pohode! Nič nerobila!“ zakričala speváčka do mikrofónu pomedzi text piesne. V momente, ako sa chystala vzdialiť na druhú stranu javiska, si uvedomila, že sa ochranka dievčaťom neprestala zaoberať. „Hej! Prestaň!“ vykríkla a napokon pokračovala v refréne Bad Blood. 

Portál TODAY sa kvôli vyjadreniu rozhodol kontaktovať tím Taylor, no bez odozvy. Deň po koncerte však na internete zareagovala samotná fanúšička Kelly, ktorá mala na koncerte do činenia s prísnou ochrankou (video je zverejnené na Tiktoku jej kamarátky Caitlin).

Odporúčané
Ema Lacová: Pieseň o mojej vagíne neľutujem, občas si ju s kamošmi púšťame. Materská je práca, nie dovolenka (Rozhovor) Ema Lacová: Pieseň o mojej vagíne neľutujem, občas si ju s kamošmi púšťame. Materská je práca, nie dovolenka (Rozhovor) 4. mája 2024, 9:30

„V podstate SBS-kár celú noc obťažoval našu skupinu. Stále nám hovoril, aby sme sa nedotýkali zábrany, a kedykoľvek sme niečo urobili, v momente bol pri nás,“ hovorí Kelly. „Taylor si všimla, že som sa bavila a že sa to jemu nepáčilo, a to sa zase nepáčilo jej. V podstate ho vyviedli von a v ten večer nám dali lístky zadarmo,“ dodala.

@caityg33 #stitch with @Sonya (Eras 4/29) Its me, hi, im the problem @kellyinglis326 @Taylor Swift #erastour #lincolnfinancialfield #taylorswift #eras #badbloodtaylorsversion ♬ original sound - Caitlin Gabell

Jej kamarátka Caitlin Gabell napísala k videu vtipný text: „Som to ja, ahoj, ja som ten problém,“ pričom narážala na situáciu na koncerte, ale aj refrén Taylorinej piesne Ani-Hero. Fanúšikovia (aka Swfities) po celom svete aplaudujú Taylor za to, že im vždy kryje chrbát.

„Kráľovná obraňuje svojich fanúšikov!“ píše na Twitteri jedna z fanúšičiek. „Spôsobom, akým na nás dáva pozor. Milujem ju (tak veľmi),“ pridala sa druhá. Niektorí neváhali podotknúť ani to, že toto je prvýkrát, čo videli Taylor naozaj naštvanú a vyzerala vážne, vážne nahnevaná.

Domov
Zdieľať
Diskusia