Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2023, 12:01
Čas čítania 1:34
Denisa Šútorová

Bizár z Met Gala 2023: Jared Leto prišiel oblečený do kostýmu Lagerfeldovej mačky Choupette

MÓDA JARED LETO KARL LAGERFELD MET GALA ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Jared Leto si na včerajšom Met Gala obhájil status šoumena. Po roku 2019, keď prišiel na červený koberec s podobizňou vlastnej odrezanej hlavy, sa teraz ukázal v kostýme Lagerfeldovej mačky Choupette.

Tohtoročné Met Gala, ktoré sa konalo včera 1. mája v Metropolitnom múzeu umenia v New Yorku, vzdalo témou aj dress codom poctu zosnulému dizajnérovi Karlovi Lagerfeldovi. Okrem svojho ikonického bieleho copu a čiernych slnečných okuliarov sa „módny boh“ preslávil aj štvornohým miláčikom, mačkou Choupette, ktorá si dodnes žije na vysokej nohe.

Hoci mačka (v zastúpení svojho tímu) na Instagrame oznámila, že sa na podujatí osobne nezúčastní, jej podobizeň sa predsa len objavila na červenom koberci Met Gala. Nemôže za to nik iný, ako Jared Leto, ktorý na udalosť prišiel v dokonale prepracovanom a nadrozmernom kostýme bielej mačky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MissBloom.gr (@missbloomgr)

Nečakaný úlet vyvolal medzi prítomnými veľké ohlasy a v momente, keď si dal herec dole vrchnú časť masky, vyslúžil si niekoľko úškrnov a objatí od hollywodskych kolegov vrátane Anne Hathaway, Lizzo či Salmy Hayek.

@tumusicahoy @Anne Hathaway se rie al ver a @jaredleto vestido de gato en la #metgala 2023 😂🤣 #tumusicahoy #tmh #annehathaway #jaredleto ♬ Un Finde | CROSSOVER #2 - Big One & FMK & Ke personajes

Spevák a herec (ale aj bohém, preto ho milujeme) Jared Leto si má podľa informácií Vanity Fair zahrať Karla Lagerfelda v pripravovanom životopisnom filme. Hoci si prítomní na Met Gala užívali jeho zmysel pre humor, známy fashionista si nemohol odpustiť ani serióznejší look, ktorý pozostával z čierneho plášťa so strieborným patentom, plisovanej sukne, čiernych nohavíc a polopriehľadnej blúzky.

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

To, že Jared nič nenechal na náhodu, dokazuje aj jeho prepracované dymové líčenie. V oboch prípadoch dokázal, že je kráľ červených kobercov. Ako ukázal s kostýmom Choupette, jeho kreácie na Met Gala len tak niekto neprekoná, hoci snaha by bola.

Jared totiž nie je jediný, kto sa pri výbere kostýmu inšpiroval Choupette. V podobnom znení sa niesol aj look Doja Cat, ktorá na Met Gala vyrazila v striebornej róbe pripomínajúcej luxusný kostým mačky. Šaty od Oscara de la Rentu so siluetou morskej panny dopĺňala strieborná kapucňa s ušami, flitre a dlhá operená vlečka. Kostým Doja Cat si podľa Harper’s Bazaar vyžadoval  viac ako 5000 hodín ručnej práce. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Met Gala (@themetgalaofficial)

Speváčka doplnila svoj outfit striebornou čelenkou a jemnou diamantovou retiazkou, ktorá dopadala na jej čelo spod kapucne. Na rozdiel do Leta išlo o jediný look speváčky, ktorý predviedla na červenom koberci. Choupette to vraj celé sledovala z pohodlia domova, ktovie, ako vníma konkurenciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia