Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
8 outfitov, ktoré dokazujú, že Donald Glover a.k.a. Childish Gambino je majstrom elegantného luxusu aj ležérneho mestského štýlu

Úspešný umelec sa v tomto prípade obrátil na módny dom Zegna, a to vrátane obuvi. Vzhľad pochádza z mužskej kolekcie na sezónu jar/leto 2022 a obsahuje kimonové hodvábne sako s tonálnym priehľadným tričkom a bavlneno-konopné nohavice. Strih oboch modelov je primerane voľný – sako sa vinie popri vreckách na nohaviciach s vysokým pásom, ktoré sa dokonale zlievajú na jeho melanžové topánky.

Donald Glover, Childish Gambino
Zdroj: MEGA/GC Images

V skvelom jarno-letnom outfite sa Donald Glover ukázal aj počas natáčania filmu Mr. and Mrs. Smith v uliciach New Yorku.

Herec pred kamerami zahviezdil v tmavomodrej košeli s bodkovaným vzorom a krátkymi rukávmi, akú nájdeš v ponuke značky Derek Rose za približne 300 eur v obchode MR PORTER, ktorú stylisti doplnili o široké nohavice japonskej značky Needles, ktoré sú v čiernom farebnom vyhotovení dostupné za cenu na úrovni 450 eur cez platformu Farfetch. Rovnaké má v zbierke napríklad A$AP Rocky.

Dokonalý vzhľad s nádychom sedemdesiatych rokov, v ktorom ovládneš ulice. 

Donald Glover, Childish Gambino
Zdroj: Dominik Bindl/WireImage

Slovami obdivu a chvály nemôžeme šetriť ani v tomto prípade. Glover prišiel do Múzea moderného umenia (MoMA) v New Yorku na reklamnú udalosť spojenú so seriálom Atlanta v takomto trendy mestskom outfite, ktorý by sme privítali aj v našich šatníkoch. 

Zdá sa, že slávny umelec miluje všetko, čo pochádza z dielní newyorskej značky BODE, čo by sme mohli všetci a nikomu z nás by to neprekážalo. Výnimkou nie sú ani charakteristické prešívané súpravy vo výrazných farebných vyhotoveniach. Glover vsadil na obdobné modely, aké nosí jeho postava Earn v spomínanom seriálovom hite, keď za seba nechal hovoriť dvojdielny komplet v červenej farbe s kontrastnými bielymi a modrými prvkami, pod ktoré si neobliekol ani tričko. 

Konkrétne návrhy sú vypredané, ale v obchode BODE nájdeš viacero atraktívnych alternatív, bohužiaľ, ceny sú poriadne vysoké. 

Donald Glover, Childish Gambino
Zdroj: Cindy Ord/Getty Images for SiriusXM

Moderný mestský outfit ako víno. Donald Glover si získal naše srdcia aj vďaka takýmto ležérnym siluetám, v ktorých vyzerá božsky.  

Áno, môžeš si obliecť aj väčšie sako, respektíve vrchnú košeľu, ako napríklad semišový variant v hnedom vyhotovení od Ermenegildo Zegna Couture. Nasleduj Gloverov príklad a uisti sa, že zvyšok tvojho oblečenia je uhladený. Ak je príliš veľa kúskov splývavých, je málo priestoru na to, aby si skutočne videl outfit a nechal túto atraktívnu vrchnú vrstvu urobiť svoju prácu. Úzke nohavice, základné biele tričko a elegantné kožené čižmy tvoria skvelý podklad.

Zaujímavú alternatívu tmavohnedej semišovej vrchnej košele sme našli v portfóliu značky Mango za rovných 200 eur.

Glover na Vanity Fair Oscar Party v roku 2022.
Glover na Vanity Fair Oscar Party v roku 2022. Zdroj: Lionel Hahn/Getty Images

Dokonalý letný outfit predviedol čoskoro 40-ročný umelec aj počas Vanity Fair Oscar Party v roku 2022, keď do honosných priestorov v Beverly Hills dorazil v ľahkých modeloch v pastelových farbách.

Glover v spolupráci s celebritnou stylistkou Ilariou Urbinati vybrali zavinovaciu košeľu v štýle kimona a komfortné nohavice – obe z dielní britského výrobcu King & Tuckfield, ktoré nájdeš v online obchode. Cena vrchného dielu je 300 eur, zatiaľ čo nohavice môžu byť tvoje za 375 eur.

Obleč sa v štýle Donalda Glovera a.k.a. Childisha Gambina

Získaj skvelý vkus ako hviezdny umelec vďaka týmto tipom. Vybrali sme rovnaké produkty, aké nosí samotný Glover, aj kvalitné alternatívy. 

Nadrozmerné sako s dvojradovým zapínaním od značky Fear Of God stojí  2 140 eur v obchode MR PORTER.Tmavomodrá košeľa s bodkovaným vzorom od značky Derek Rose stojí približne 300 eur. Dostupná je v obchode MR PORTER.Voľné nohavice od japonskej značky Needles sú v predaji za 460 eur. Nájdeš ich cez Farfetch.Prešívaná bunda s výrazným vzorom z dielní newyorskej značky BODE stojí 1 850 eur.
Zobraziť galériu
(8)
Odporúčané
Toto je najlepšie oblečený muž F1. Lewis Hamilton ťa inšpiruje štýlom z padoku aj z červeného koberca    Toto je najlepšie oblečený muž F1. Lewis Hamilton ťa inšpiruje štýlom z padoku aj z červeného koberca 20. januára 2023 o 11:00
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia