Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. apríla 2023, 16:37
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Najkontroverznejší provokatívny seriál Idol vyjde na HBO Max už v júni. Šteklivý trailer ťa zarazí

Najkontroverznejší provokatívny seriál Idol vyjde na HBO Max už v júni. Šteklivý trailer ťa zarazí
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY THE IDOL
Uložiť Uložené

Tvorcovia Euphorie lákajú na svoj nový dramatický seriál plný sexu, spevu, tanca a nebezpečného šoubiznisu.

HBO vydalo už štvrtý teaser trailer na očakávaný seriál The Idol. Je od tvorcov Euphorie a aj v novom traileri potvrdzujú, že nepôjde o nič pre deti. The Idol bude obsahovať sexuálne scény, šteklivé zábery na polonahé telá mužov a najmä žien či ďalšie provokatívne veci. 

Odporúčané
Kaskadér Keanu Reevesa: Na bolesť z pádu zo schodov sa nedá pripraviť. Keanu je ešte milší človek, ako si myslíte (Rozhovor) Kaskadér Keanu Reevesa: Na bolesť z pádu zo schodov sa nedá pripraviť. Keanu je ešte milší človek, ako si myslíte (Rozhovor) 14. apríla 2023, 12:30

Hlavnou postavou je speváčka Jocelyn v podaní Lily-Rose Depp (dcéra Johnnyho Deppa), ktorá predvádza svoj odzbrojujúci sexappeal v každom zábere. Jocelyn sa dostane pod krídla známeho majiteľa nočného klubu Tedrosa (raper The Weeknd). Pomôže jej dostať sa na výslnie alebo ju stiahne so sebou do najdivokejších zákutí šoubiznisu?

HBO spoločne s trailerom vydalo informáciu, že prvú časť vydajú už 4. júna 2023. Zvyšných 5 epizód vyjde v priebehu ďalších 5 týždňov. Okolo seriálu je množstvo kontroverzie, primárne pre niektorých tvorcov seriálu, ktorí sa sťažovali na nevhodné správanie nadriadených, a scenár, ktorý pripomína skôr pornografiu v štýle mučenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia