Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
FRESH BUZZ: Nový frajer Kylie Jenner ti odpáli dekel, Taylor Swift je opäť single a Brad Pitt prekvapil obrovskou láskavosťou

Podľa priateľa dvojice Omida Scobieho hrali Archieho narodeniny veľkú úlohu pri rozhodovaní. Ťažko povedať, či by bolo rozhodovanie ľahšie, nebyť Archieho narodenín. Meghan by sa v Británii možno aj tak neukázala, aby nepichla do už beztak naštvaného osieho hniezda.

Meghan a Harry dostali pozvánku na korunováciu kráľa Karola III. Vieme, či sa zúčastnia v plnom počte.
Meghan a Harry dostali pozvánku na korunováciu kráľa Karola III. Vieme, či sa zúčastnia v plnom počte. Zdroj: Getty Images/ Chris Jackson

Zdroj blízky kráľovskej rodine zdieľal, že sa Charles na syna veľmi teší, no „zvyšok rodiny si vydýchne, že tam Meghan nebude – bolo by to obzvlášť nepríjemné najmä pre Kate“, a my sa ani nečudujeme, veď princeznú z Walesu označili na Netflixe za „žiarlivú“.
 

Harryho teta, vojvodkyňa z Yorku, sa v nedávnom a veľmi zaujímavom rozhovore vyjadrila, že členovia kráľovskej rodiny, ktorí sa rozhodnu odísť, nemôžu sedieť na dvoch stoličkách a mať oboje. „Rozhodli ste sa odísť, teraz choďte a žite tak,“ dodala. Napriek tomu, že Harryho a Meghan nemenovala, internetu je jasné, na koho táto metafora sedí.

Bella Hadid podporila Arianu Grande, ktorá zareagovala na bodyshaming od fanúšikov

Po tom, čo svet obleteli fotky Ariany Grande, ktorá sa v Londýne ukázala v oversized ružovej bunde, blond vlasoch a s bledým obočím, fanúšikovia hviezdy sa začali obávať o jej zdravie a na internete riešili, že príliš schudla (podrobné informácie sme ti priniesli tu). Na začiatku možno dobre mienené komentáre však vyústili do ostrého bodyshamingu, na ktorý Ariana zareagovala úprimným videom. 

Na jej obranu vystúpila aj topmodelka Bella Hadid, ktorá speváčke venovala jeden dlhý príspevok. „Nikdy neviete, s čím niekto bojuje, fyzicky alebo psychicky. Choroba alebo depresia. Smútok alebo zlomené srdce. Ty to skrátka nevieš a ani nebudeš vedieť, pokiaľ nebudeš aspoň deň chodiť v jeho topánkach,“ píše Bella.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

„Instagram nie je skutočný a musíme sa pozrieť hlbšie a pripomenúť si, že každý z nás je len ľudská bytosť, ktorá sa snaží zo všetkých síl,“ pokračovala Bella predtým, ako to na záver úplne zaklincovala slovami: „Je oveľa viac cool byť milý.“ Nemôžeme súhlasiť viac a okamžite si ideme pustiť God is a woman. Takto to vyzerá, keď bohyňa podporí bohyňu.

Teraz však vážne. Ak si ľudia nedávajú servítku pred ústa pred celebritami, ešte aj tými, ktoré sami obdivujú, akú šancu máme potom my bežní smrteľníci? Na sociálnych sieťach by sme však uvítali preventívne testy slušného správania. Mark a Elon, nejaké nápady?

Ed Sheeran si zaspieval dueto s fanúšikom v metre, neskôr mu dal lístky na koncert

Keď sa newyorská spevácka legenda Mike Young objavil v Brooklyne na stanici Church Avenue, aby si natočil video, ako spieva najnovší hit od Eda Sheerana Eyes Closed, zrejme ani len nedúfal, že sa znenazdajky pridá aj samotná hviezda. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MIKE YUNG (@mikeyung)

Na videu môžeš vidieť, ako sa počas prvých slov piesne objaví Ed a celkom pokojne (akože no big deal) sa pripojí k Mikovi. Prekvapený Newyorčan sa zmôže len na „Oh, wow! Práve si mi spríjemnil deň“ a s Edom sa šťastne zvíta, akoby boli starí kamoši.

Potom ako si spolu dvojica chvíľu zaspievala, prišlo druhé prekvapenie, Ed totiž z vačku nohavíc vytiahol lístky na svoj koncert a daroval ich Mikovi. Ten neskôr na svojom Instagrame zverejnil fotky lístkov aj videá z Edovho vystúpenia v brooklynskom Kings Theatre, kde prvýkrát počas vystúpenia v Amerike odspieval celý svoj nadchádzajúci album Subtract (oficiálne vychádza už 5. mája, tak šup pekne poznačiť do kalendára). 

Kým niektorí na sociálnych sieťach nešetria chválou a dúfajú v dueto alebo spoločný youtubový kanál, iní si neodpustili vtipné poznámky. „Z dnešnej epizódy: Veci, ktoré sa tebe nikdy nestanú,“ napísala jedna z fanúšičiek. Ako sa zdá, treba mať oči na stopkách, nikdy nevieš, kedy sa za tebou objaví nejaký Ed.

Už teraz si však chystáme vreckovky na sledovanie jeho dokumentu The Sum of It All, ktorý sa na Disney+ začína už 3. mája. Spevák sa v ňom rozrozpráva o najťažšom období svojho života.

Anketa:
Uvítal by si spoločný hit od Eda a Mika?
Okamžite do nahrávacieho štúdia!
Celkom zaujímavé „combo“, dal/-a by som tomu šancu.
Čo ti ja viem, dueto v newyorskom metre by stačilo.
Okamžite do nahrávacieho štúdia!
22 %
Celkom zaujímavé „combo“, dal/-a by som tomu šancu.
47 %
Čo ti ja viem, dueto v newyorskom metre by stačilo.
31 %

Veľkorysé srdce či dobré PR?

Ak existuje niečo viac sexi ako Brad Pitt, rozhodne je to Brad Pitt, ktorý je nekonečne štedrý. Ikona hororových filmov Cassandra Peterson, ktorá žila v dome herca ešte pred ním, totiž v nedávnom rozhovore pre People prezradila doteraz neznámy príbeh o Pittovej láskavosti voči staršiemu susedovi. Herec ho totiž vo svojom dome v LA nechal žiť celé roky úplne zadarmo.

Veľkorysosť Brada Pitta obletela v posledných dňoch zahraničné médiá aj internet. Staršieho suseda nechal dožiť vo svojom dome v LA bez toho, aby platil nájom.
Veľkorysosť Brada Pitta obletela v posledných dňoch zahraničné médiá aj internet. Staršieho suseda nechal dožiť vo svojom dome v LA bez toho, aby platil nájom. Zdroj: Youtube/Top Data

Cassandra vysvetlila, že ešte v roku 1994 predala svoj dom v luxusnej štvrti Los Feliz práve Bradovi Pittovi, ten v ňom žil neskôr aj s Angelinou Jolie a so šiestimi deťmi. Kým herec zaň zaplatil 1,7 milióna dolárov, sídlo má dnes hodnotu takmer 40 miliónov dolárov. Brad svoje panstvo totiž poriadne rozšíril tým, že skupoval nehnuteľnosti, ktoré susedili s jeho pozemkom, pričom jedna z nich patrila práve staršiemu mužovi okolo deväťdesiatky.

„Brad bol k mužovi veľmi milý. Jeho manželka zomrela a John tam žil. Viem, že mu Brad umožnil, aby mohol v dome zostať až do konca svojho života bez toho, aby platil nájom,“ povedala herečka a potom dodala: „Bolo to trochu vtipné, lebo John sa dožil 105 rokov.“ 

Brad Pitt nechal vo svojom dome v LA roky žiť staršieho suseda bez toho, aby platil nájom. Tento akt láskavosti však niektorí na internete chápu ako zúfalú snahu o dobrú reklamu.
Brad Pitt nechal vo svojom dome v LA roky žiť staršieho suseda bez toho, aby platil nájom. Tento akt láskavosti však niektorí na internete chápu ako zúfalú snahu o dobrú reklamu. Zdroj: Youtube/VESA Entertainment

Hercova veľkorysosť tak posledné dni obletela takmer všetky zahraničné médiá aj internet. Nie všetci však Bradovi tlieskajú. Niektorí hejteri naznačili, že je herec len zúfalý a po všetkých tých škandáloch s Angelinou Jolie si vydupal dobrú reklamu.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia