Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2023, 13:26
Čas čítania 0:56
Lukáš Čelka

Harley Quinn nabudila footfetišistov: fanúšikovia sa kochajú nohami herečky Margot Robbie z nového trailera na Barbie

FILMY A SERIÁLY BARBIE ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Trialer na nový film Barbie ľudí zaujal, otázne je, či takým spôsobom, ako to réžia plánovala.

Na film Barbie sa tešilo obrovské množstvo divákov ešte pred zverejnením trailera. Práve vďaka nemu sa naň však tešia aj fanúšikovia z iného súdka – uctievači nôh. V krátkej ukážke filmu sa totiž objavil záber na nohy veľmi atraktívnej herečky Margot Robbie (Barbie).

Ako píše portál Ladbible, ikonický záber na Barbieine končatiny v ružových lodičkách vyvolali na sociálnych sieťach doslova ošiaľ. Mnoho ľudí totiž písalo, že by si kúpili lístky už len preto, aby sa nimi mohli pokochať.

Medzi ľuďmi, ktorých nadchli chodidlá Robbie, sa našla aj známa americká modelka Chrissy Teigen. Len niekoľko hodín od zverejnenia trailera totiž napísala na svoj Twitter, že potrebuje vidieť „dokument“ o prstoch herečky. „Potrebujem vedieť všetko o tomto zábere. Koľko trvalo ho natočiť a či sa niečoho herečka držala...,“ napísala modelka na sociálnu sieť s tým, že ju tiež zaujíma, kto herečke robí pedikúru.

Nohy herečky zaujali.
Nohy herečky zaujali. Zdroj: Twitter/@chrissyteigen/Warner Bros

Hoci sú mnohí ľudia z odhalených nôh herečky, ktorá stvárnila aj Harley Quinn, úplne paf, nie je to prvýkrát, čo ukázala svoje prsty na nohách. Ako ďalej totiž portál píše, Robbie svoje chodidlá už odhalila aj v iných filmoch, najmä v snímke s Leonardom DiCapriom Once Upon A Time In Hollywood. Tento film bol dokonca aj kritizovaný za veľké množstvo záberov na nohy herečiek, ktoré údajne hraničili s foot-fetišom.  

Napriek tomu, že dodnes dej filmu nepoznáme, vyzerá to tak, že trailer splnil svoj účel a zaujal. Diváci sa dočkajú premiéry už 20. júla tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia