Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
FRESH BUZZ: Internet prekvapilo, že Justin Timberlake starne, Xtina hovorí o strate panenstva a Zendayu vydesili paparazzovia

 „Je vtipné, že som sa takto prezentovala, pretože som bola pravdepodobne posledná, ktorá stratila panenstvo,“ povedala. Keď sa moderátorka podcastu Alex Cooper odvážila zájsť do detailov a spýtala sa, kedy presne to bolo, speváčka odpovedala: „Bolo to neskôr, ako by si si myslela, vzhľadom na to, že som urobila song Dirty a robila všetky tie veci okolo.“ 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

O sexualite sa vraj postupne dozvedala až od svojich tanečníkov, s ktorými veľa cestovali. Speváčka sa dnes netají tým, že sex je jej obľúbeným cardio aj meditáciou a úplne najradšej si ho dáva na raňajky (ako spieva aj v piesni Sex For Breakfast z albumu Bionic). „Sex je zábava! Poznať svoje telo je dôležité,“ vyjadrila sa speváčka a neskôr nezabudla vychváliť ani vibrátory, ktoré sú podľa nej totálny game changer.

christina aguilera lukribant
Zdroj: Playground

O tom, že sa nedávno stala spoluzakladateľkou sex wellness firmy Playground, ktorá vyrába lubrikanty, sme ti priniesli info v článku, ktorý si prečítaš tu. Xtina chce aj naďalej búrať stereotypy o ženskej identite a učí nás, aby sme sa nebáli pohrať so svojím telom a byť samy sebou. You go girl!

Zendayu s Tomom Hollandom prenasledovali fanatickí paparazzovia 

„Celeb couple“ Zendayu s Tomom Hollandom sme tu už dávno nemali. V sobotu však urobili výnimku a spolu sa objavili na červenom koberci Nita Mukesh Ambani Cultural Centre Gala v indickom Mumbai, kde nechýbali ani Priyanka Chopra a Nick Jonas či Gigi Hadid.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 𝑪𝒂𝒅𝒆𝒏𝒄𝒆🦋| 18 (@tommo._.manips)

Obaja vyzerali skvostne a Zendaya prevetrala dva dokonalé outfity (oversized sako s trblietavým patentom a indické sárí od Rahula Mishru). Koniec večera však pre hviezdnu dvojicu nedopadol najpríjemnejšie. Na ceste domov alebo kamkoľvek mali namierené sa totiž nevyhli paparazzom. A tí sú v Indii na úplne inom leveli. Indickí paparazzovia sú známi pre svoje toxické správanie a majú – ako to slušne povedať? – priveľký temperament.

Okrem intenzívneho pokrikovania nepomohol ani fakt, že auto dvojice malo priehľadné okná (v Indii sú zákonom zakázané nepriehľadné sklá).

Virálne video, na ktorom je zachytená celá nepríjemná situácia, si môžeš pozrieť vyššie, na Twitteri koluje aj niekoľko záberov, ktoré fanúšikovia dvojice horlivo komentujú. „Ten výraz na jej tvári. Ja neviem, môžeme ľudí nechať samých? Sledovať ich auto je trochu strašidelné, nie?“ píše fanúšička. Nuž, byť hviezdou si pýta svoju daň a tá je, ako sa zdá, v každej krajine iná.

Justin Timberlake sa stal obeťou ageizmu

Štyridsaťdvaročný Justin Timberlake si do svojho cévečka môže k titulu spevák, tanečník, producent a skladateľ celkom sebavedome pripísať aj sexsymbol. Nerozplývame sa tu hádam zbytočne a svoje fanynky si nájde aj medzi čitateľkami nášho piatkového Fresh Buzzu. 

Len nedávno debutoval vo svojej prvej kampani pre Louis Vuitton x Yayoi Kusama. Jeho fanúšikovia okamžite poznamenali, že spevák „zreje ako to najlepšie víno“. Len pár týždňov nato však niektorí fans menia názor.

Na počesť Taylor Swfit, ktorá si na iHeart Radio Music Awards vyslúžila cenu inovátora, sa spolu s inými hviezdami objavil v sprievodnom videu (celé video si pozrieš tu). Na Twitteri sa okamžite objavili narážky na jeho vzhľad. Justin vraj vyzerá „otrasne“ a unavene. 

Iní zase píšu, že speváka dobehla karma za to, ako sa zachoval k Janet Jackson, ktorej (nedáme ruku do ohňa za to, že omylom) odhalil prsník na vystúpení na Superbowle v roku 2004, či Britney Spears, ku ktorej sa po rozchode správal všelijako, len nie pekne.

Justina Timberlaka kritizujú za vzhľad bez retuše, táto kauza nám pripomína prípad s Emilie Clarke.
Justina Timberlaka kritizujú za vzhľad bez retuše, táto kauza nám pripomína prípad s Emilie Clarke. Zdroj: Louis Vuitton x Yayoi Kusama, Fox

Ruku na srdce, ak si porovnáš fotky z kampane, ktorá sa nezaobišla bez retuše, a Justinov vzhľad na videu, evidentne uvidíš rozdiel a možno o vrásku viac. Navyše po pozretí videa sa nám zdá LV kampaň neprirodzená a celkom nereálna. Jediný Justin, ktorého chceme my, je ten vo videu. 

Vďakabohu však nie sme jediní. Mnoho fanúšikov sa postavilo na Justinovu obranu. Jedna z nich pod menom @_ashleyiam na Twitteri napísala: „Ľudia by mali prestať kritizovať!!! Mali by sme zatlieskať tým, ktorí sa rozhodnú byť prirodzení. Justin vyzerá na svoj vek a stále je fešák!“

Age-shaming si našiel cestu aj k mužom, aj keď doteraz ním v Hollywoode trpeli najmä ženy. Pripomíname ti prípad herečky Emilie Clarke, ktorú hejtovali za to, že pridala fotku bez filtra. Nesmierne si želáme, aby bola kauza s Justinom aj Emilie akousi osvetou, a raz sa azda spoločnosť naučí aj hviezdy v Hollywoode vnímať ako obyčajných smrteľných ľudí, ktorých dokonalých robia aj chybičky krásy.

Po Francúzsku, ktoré chce zakročiť proti retušovaným fotkám, by sme sa mohli tohto kroku konečne dočkať aj v Amerike. A nebolo by to na škodu aj u nás, však?

Anketa:
Vedel/-a by si žiť bez retušovaných fotiek?
Určite áno, som za prirodzenosť!
Úprimne, zvykalo by sa mi ťažko.
Nie, potrebujem to k svojej práci/portfóliu.
Určite áno, som za prirodzenosť!
93 %
Úprimne, zvykalo by sa mi ťažko.
5 %
Nie, potrebujem to k svojej práci/portfóliu.
2 %

Ach, máme celkom dosť. Ďalší Fresh Buzz ťa čaká budúci piatok.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia