Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. apríla 2023, 8:48
Čas čítania 0:50
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Logan Paul predviedol na WWE ďalšie virálne číslo. Nevyšlo mu však podľa predstáv, zdemoloval kamaráta namiesto súpera

VIDEO: Logan Paul predviedol na WWE ďalšie virálne číslo. Nevyšlo mu však podľa predstáv, zdemoloval kamaráta namiesto súpera
Zdroj: Twitter/@WWE
OSOBNOSTI LOGAN PAUL WRESTLING WWE
Uložiť Uložené

Zápasníci sa v Meste anjelov postarali o veľkolepú šou.

Youtuber, boxer a od minulého roka už aj profesionálny wrestler Logan Paul má za sebou ďalší zápas pod hlavičkou najväčšej wrestlingovej organizácie sveta World Wrestling Entertainment (WWE). Predstavil sa na podujatí WrestleMania 39 v Los Angeles. Ako píše Forbes, ťahal za kratší koniec a prehral so Sethom Rollinsom.

Paul chcel počas zápasu napodobniť svoj veľkolepý kúsok z letného podujatia SummerSlam, kde masívnym skokom zneškodnil súpera. Na najnovšom videu z WrestleManie, ktoré sa ihneď stalo virálnym, však vidno, ako zlyhal. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Logan Paul (@loganpaul)



Logan Paul chcel znova skočiť z výšky na protivníka, ten sa však na poslednú chvíľu uhol a stiahol na svoje miesto Paulovho kamaráta, ktorý si nahrával na mobil, ako youtuber vyhráva. Bol to raper a boxer KSI. Na podujatí bol v kostýme s nápisom Prime. Ide o značku nápoja, ktorú spoločne vytvorili práve Paul a KSI.

Logan Paul sa po prvýkrát predstavil v organizácii World Wrestling Entertainment v apríli na podujatí Wrestlemania 38, pričom si pripísal na konto hneď prvú výhru. Išlo o zápas dvaja na dvoch, pričom spojil sily so zápasníkom Mizom. Spolu porazili Reya Mysteria a jeho syna Dominika.

Domov
Zdieľať
Diskusia