Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2023, 15:04
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Elemental bude prvá romantická rozprávka od Pixaru. Ako voda a oheň prekonajú fyzikálne nástrahy a to, že si navzájom ubližujú?

Elemental bude prvá romantická rozprávka od Pixaru. Ako voda a oheň prekonajú fyzikálne nástrahy a to, že si navzájom ubližujú?
Zdroj: Pixar
FILMY A SERIÁLY ELEMENTAL PIXAR ANIMÁKY
Uložiť Uložené

Sleduj nový trailer na animák Elemental od Pixaru. Animák vyjde už v lete 2023.

Štúdio Pixar vydalo trailer na svoj pripravovaný animovaný film Elemental. V ňom ukážu svet rôznych elementov v našom svete, ako napr. vody, dymu, ohňa a podobne. Hlavnými postavami sú Ember a Wade. Ember je z ohňa, je strohá, bystrá a má „ohnivú“ osobnosť.

Odporúčané
Aprílové novinky na Netflixe a HBO Max: Končia sa niektoré najlepšie seriály súčasnosti. Čo sa oplatí vidieť a čo môžeš ignorovať? Aprílové novinky na Netflixe a HBO Max: Končia sa niektoré najlepšie seriály súčasnosti. Čo sa oplatí vidieť a čo môžeš ignorovať? 30. marca 2023, 11:30

Wade je na druhej strane z vody, je viac „vychillovaný“ a užíva si život. Ember sa zo začiatku nevyrovná s rozdielmi, ktoré medzi nimi sú, ale práve vďaka Wadeovi si uvedomí, ako sa ľudia môžu vo vzťahoch zblížiť a prísť na to, v čom všetkom sú si podobní. Navyše vďaka nemu začne vnímať život okolo seba úplne inak. 

Pôjde o prvý romantický film od Pixaru. Príbeh však ponúkne aj klasické klišé o tom, ako postavy hľadajú svoje vnútro a ako odporujú tlaku okolia. Trailer vytvára dojem, že sa film bude podobať na Zootopiu, akurát s elementmi namiesto zvierat. 

Postavy nahovorili Mamoudou Athie a Leah Lewis (The Good Dinosaur). Elemental sa do slovenských kín dostane 23. júna 2023.  

Domov
Zdieľať
Diskusia