Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2023, 11:30
Čas čítania 2:57
Richard Balog

FOTO: Toto sú najlepšie mužské outfity z Instagramu. Na svoje si prídu fanúšikovia oversized strihov, minimalizmu aj komfortu

FOTO: Toto sú najlepšie mužské outfity z Instagramu. Na svoje si prídu fanúšikovia oversized strihov, minimalizmu aj komfortu
Zdroj: Instagram/@creationsofla, @nobodylisten
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Nájdeš inšpiráciu v sérii outfitov od mužov, pre ktorých je móda hobby aj živobytie a vedia, čo s čím vyzerá dobre?

Každý mesiac predstavujeme najlepšie outfity zo slovenských a z českých ulíc. Bohužiaľ, vo väčšine prípadov ide o takmer výhradne ženské výbery, keďže málokedy nájdeme mužské outfity, ktoré sú hodné pozornosti či inšpirácie. 

Tentoraz sme sa preto rozhodli ísť aj mimo domácej pôdy a vybrali sme sériu mužských outfitov z Instagramu, pričom zastúpenie majú napríklad najžiadanejší český stylista Filip Vaněk, profesionálny jazdec na skateboarde David Luu alebo Peter Pokorný, ktorý je dôkazom, že aj futbalista môže mať vkus.

Odporúčané
Toto je najlepšie oblečený raper súčasnosti. A$AP Rocky ťa naučí, ako vyzerať luxusne, aj keď nemáš po boku Rihannu Toto je najlepšie oblečený raper súčasnosti. A$AP Rocky ťa naučí, ako vyzerať luxusne, aj keď nemáš po boku Rihannu 20. marca 2023, 15:30
David Luu
Zdroj: Instagram/@realdavidluu

David Luu  –  @realdavidluu 

Profesionálny jazdec na skateboarde David Luu má charakteristický štýl obliekania, ktorý je veľmi výrazne ovplyvnený jeho prácou. Česká hviezda s ľahkosťou kombinuje široké nohavice s nadrozmernými tričkami či mikinami a ikonickými teniskami. 

Inak to nebolo ani v prípade výletu v Los Angeles, keď sa na nákupy vybral v svetloružovom tričku s grafickým motívom cez celý chrbát od značky Stussy, tmavých nohaviciach s kontrastným prešívaním a v modeli tenisiek Air Jordan 1 Low „Reverse Mocha“ od Travisa Scotta. Chválime aj výber doplnkov v podobe klasickej šiltovky Life is Porno a minimalistického perlového náhrdelníka. 

Jean-Claude Mpassy
Zdroj: Instagram/@newkissontheblog

Jean-Claude Mpassy  –  @newkissontheblog

Slovami chvály nebudeme šetriť ani pri outfite, v ktorom redaktor magazínu Esquire Germany a stylista športových hviezd Jean-Claude Mpassy prišiel na prehliadku módneho domu Bally v Miláne. 

Mpassy si nás získal vďaka kombinácii žltého kardigánu od značky Drôle de Monsieur, pod ktorým mal oblečenú svetlomodrú košeľu s prúžkami a vyšívaným logom srdca spoločnosti AMI, s elegantnými nohavicami MSGM a mokasínami z dielní Filling Pieces, ktoré dodali outfitu retro punc v ideálnej miere. Slnečné okuliare sú Tom Ford. 

Shannon Flanders
Zdroj: Instagram/@shannondeparis

Shannon Flanders  –  @shannondeparis

Vyhľadávaný influencer, ktorý spolupracuje so značkami ako COS či Prada alebo obchodom Mytheresa, je módny chameleón s dokonalým citom pre správne kombinácie. V poslednom období nás oslovil vo viacerých outfitoch, ale najviac v tomto ležérnom mestskom štýle.

Shannon Flanders reprezentuje moderný Paríž, čomu zodpovedá rozopnutá bowlingová košeľa v skrátenom strihu a masívne topánky s elegantným prešívaním z dielní módneho domu Bottega Veneta. Páčia sa nám aj voľné nohavice doplnené o grafický motív od newyorskej značky Telfar. Naopak, vynechali by sme náhrdelník od Alyx Studios, ktorý má časy svojej najväčšej slávy za sebou. 

Peter Pokorný
Zdroj: Instagram/@peter_pokorny_

Peter Pokorný  –  @peter_pokorny_

Slovenský reprezentant Peter Pokorný je dôkazom toho, že aj futbalisti majú vkus. Stále len 21-ročný hráč, ktorý v súčasnosti pôsobí v tíme MOL Fehérvár FC, nás zaujal týmto minimalistickým, takmer monochromatickým outfitom. 

Talentovaný stredopoliar vsadil na produkty od módneho domu Louis Vuitton, keď biele tričko s logom doplnil o béžové nohavice s vystúpeným monogramom „LV“ a vyhľadávanú siluetu tenisiek LV Trainer. Hodinky na ľavom zápästí sú Rolex.

Oceňujeme, že Peter prvoplánovo nenakupuje oblečenie s čo najvýraznejšími logami ako väčšina futbalistov, ale preferuje menej nápadné, mnohokrát nadčasové modely. 

NobodyListen
Zdroj: Instagram/@nobodylisten

Jakub Strach  –  @nobodylisten 

Ak patríš medzi našich pravidelných čitateľov, určite ti neušlo, že dlhodobo obdivujeme štýl Jakuba „NobodyListen“ Stracha. Známy producent vyzerá dobre vo všetkom, čo si na seba oblečie, a to či už ide o rifle v kombinácii s teniskami, alebo kožené nohavice a topánky na podpätkoch Maison Margiela. 

Tentoraz sme vybrali outfit vyskladaný z modelov značky Prada – NobodyListen má na sebe dlhý bavlnený kabát s gingham štvorčekovaným vzorom s cenou 2 750 eur, bielo-červenú košeľu s krátkymi rukávmi za 890 eur, kožené šortky so zipsami za 2 650 eur a látkovú tašku Symbole, ktorá stojí 3 000 eur. 

Instagram/@creationsofla
Zdroj: Instagram/@creationsofla

@creationsofla 

Stylista športovcov aj raperov, ktorý žije v Dubaji, ale na internete nenájdeš jeho meno. Záhadný umelec má na Instagrame viac ako 100-tisíc sledovateľov a pravidelne nás zásobuje skvelými outfitmi.

Do článku sme vybrali streetwearovú klasiku z posledných sezón, keď @creationsofla zladil nadrozmernú sivú mikinu s bielym tričkom a tmavými nohavicami v širokom strihu. Tenisky sú New Balance 550 a nájdeš ich v obchode Footshop

Michael Kováčik
Zdroj: Instagram/@michaelkovacik

Michael Kováčik  –  @michaelkovacik

Michael Kováčik patrí medzi domácu návrhársku elitu a jeho nadčasové kolekcie milujeme. Návrhár, ktorý našiel svoj domov v Prahe, má minimalistický štýl a v rámci svojich každodenných outfitov preferuje čierno-biele modely oblečenia aj obuvi. 

Dôkazom je silueta z fotografie vyššie, keď do ulíc českej metropoly vyšiel v sofistikovanej kombinácii čierneho saka s bielym tričkom a rifľami v rovnom strihu. Výsledný vzhľad doplnil o biele tenisky a úzke slnečné okuliare. Aké je to jednoduché, že? 

Filip Vaněk
Zdroj: Instagram/@filipvanek

Filip Vaněk  –  @filipvanek

Stylista Filip Vaněk rád skúša nové veci nielen na svojich klientoch, ale aj na sebe. Tentoraz nás o tom presvedčil vďaka neopozeranej kombinácii páperovej vesty s motívom Burberry s klasickým kabátom v strednej dĺžke z britského módneho domu. Pochváliť musíme aj výber obuvi, keď Filip siahol po pohodlných teniskách Converse Chuck 70 v spolupráci so značkou Comme des Garcons PLAY. 

Odporúčané
Pedro Pascal je sexi daddy Hollywoodu. Pozri sa, ako kombinuje hodvábne košele aj priesvitné svetríky Pedro Pascal je sexi daddy Hollywoodu. Pozri sa, ako kombinuje hodvábne košele aj priesvitné svetríky 17. marca 2023, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia