Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. marca 2023, 11:00
Čas čítania 3:17
Tímea Krauszová

Toto je 15 produktov, ktoré Kika Ďurišová používa na vytvorenie festivalového glam looku, najdrahší je mejkap

MÓDA MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

Všetky produkty, ktoré Kika použila počas natáčania epizódy Make-up & Gossip.

Ďalšia časť našej série Make-up & Gossip je na svete a v ňom ti Kika Ďurišová ukáže, ako sa namaľovať na festival. Využije pri tom aj žiarivé kamienky, ktoré mala na sebe napríklad počas festivalu Coachella. Vybrali sme všetky produkty, s ktorými festivalový glam look dosiahneš, a spísali ich pre teba do zoznamu nižšie.

Ceny produktov sú aktuálne v čase písania článku, zľavy sme nebrali do úvahy. Pre ďalšie články o kozmetických produktoch, tipoch na líčenie a aktuálnych trendoch zo sveta krásy klikni sem.

Odporúčané
13 produktov, ktoré Bianka Rumanová používa na denné líčenie. S jej mejkapom budeš mať pleť ako po photoshope 13 produktov, ktoré Bianka Rumanová používa na denné líčenie. S jej mejkapom budeš mať pleť ako po photoshope 21. februára 2023, 15:30

Primer I Just Wanna Fill Pupa

Zmatňujúci primer na tvár od milánskej kozmetickej značky Pupa má bohatú a vláčnu textúru. Pleť zjednotí a vytvorí na nej zamatový finiš s menej viditeľnými nedokonalosťami. Primer zároveň predĺži výdrž mejkapu na tvári a pleť je na dotyk hebká. Kika ho vo videu používa najmä v oblasti pod očami.

Cena: 19,50 €

primer pupa
Zdroj: Pupa Milano

NARS Natural Radiant Longwear Foundation

Tekutý mejkap značky NARS vytvára efekt druhej kože. Je veľmi ľahký, poskytuje stredné, až silné krytie, ktoré na tvári vydrží až 16 hodín. Nevytráca sa počas dňa a pôsobí prirodzene. Odolá aj potu, neotlačí sa a zároveň nevysušuje a nedráždi pleť.

Cena: okolo 50 €

nars mejkap
Zdroj: NASR Cosmetics

Púdrový mejkap Pupa

Ľahký púdrový mejkap Extreme Matt zbaví pokožku mastného lesku a zároveň výborne zakryje nedokonalosti. Pri nosení ho vôbec nebudeš cítiť, nevysušuje ani nezaťažuje pleť, poskytuje stredné krytie. V balení aj so špongiou na nanášanie.

Cena: 16,40 €

pupa mejkap
Zdroj: Pupa Milano

Benefit Hoola Bronzer

Jeden z najznámejších bronzerov vôbec sa na koži rozotiera ako maslo. Veľmi jemný púder dodá tvári efekt opálenia. Je zamatovo matný a dostupný v štyroch odtieňoch, nájdeš ho aj v slovenských drogériách.

Cena: 35 €

benefit bronzer
Zdroj: Douglas

Extreme Blush Pupa

Kompaktná lícenka má zamatový finiš a sýte matné farby. Prášok je veľmi jemný a líčka zabalí do farieb bez toho, aby pôsobili ako pod hrubou omietkou. Dostupné v 6 odtieňoch.

Cena: 11,90 €

pupa lícenka
Zdroj: Pupa Milano

Rozjasňovače Catrice

Paletka rozjasňovačov inšpirovaná disneyovskou princeznou Belle (Kráska a zviera) obsahuje trojicu zapečených minerálnych púdrov. Pleť rozžiaria a rozjasnia, pomôžu ti zvýrazniť lícne kosti či otvoriť oči, púdre sú veľmi jemné, vysoko pigmentované a majú trblietavý efekt.

Cena: 10,60 €

catrice
Zdroj: Catrice

Čierna ceruzka Queen Cosmetics

Influencerka Zuzana Plačková má v portfóliu aj kolekciu dekoratívnej kozmetiky. Čierna kajalová ceruzka má krémovú konzistenciu a je vhodná na denné aj dramatické večerné líčenie. Hodí sa aj na vnútornú očnú linku, ktorou vymažeš medzeru medzi mihalnicami.

Cena: 3,45 €

plačková ceruzka na oči
Zdroj: Mozli

Očné tiene Sephora

Cenovo dostupné, pigmentované a so širokým výberom farieb. Také sú očné tiene z dielne drogérie Sephora. Vydržia celý deň a v ponuke sú matné aj lesklé farby. Ak chceš, vieš si vytvoriť vlastnú paletku tieňov s farbami podľa svojho výberu.

Cena: okolo 8 €

očné tiene
Zdroj: Sephora

Essence Eyebrow Gel

Gél na obočie, ktorý zvýrazní, zafarbí a zafixuje obočie v jednom. S vhodne zvoleným štetcom ti vyplní chýbajúce miesta v obočí, zafixuje chĺpky na mieste a navyše vydrží celý deň. Produkty od Essence sme zaradili aj na náš zoznam najlepších produktov na obočie. Klikni sem a nájdi svojho nového obľúbenca.

Cena: 3,45 €

gél na obočie
Zdroj: Essence

Eyebrow Styler Pupa

Pre extra vyzdvihnuté obočie, ktoré vyzerá ako po laminácii, môžeš siahnuť po géli talianskej značky Pupa. Gél je priesvitný, môžeš ho použiť po farebnom produkte.

Cena: 12,90 €

gél na obočie
Zdroj: Pupa Milano

Špirála Vamp! All in One Pupa

Kultová maskara patrí medzi najznámejšie produkty značky Pupa. Je čiernočierna, riasy mierne nadvihne a natočí, zaobalí ich do výraznej farby a opticky tak vyzerajú hustejšie a dlhšie. Prirodzený efekt a „no makeup makeup“ od nej nečakaj!

Cena: 13,90 €

špirála
Zdroj: Pupa Milano

Balzam na pery Carmex

Kikin obľúbený balzam na pery je od značky Carmex. Skvele vyživuje pery, dlho ich chráni pri nepriaznivom počasí a je vhodný aj ako podklad pod klasický krémový rúž. Pomáha hojiť popraskané pery a nemusíš ho aplikovať príliš často.

Cena: 3,65 €

Carmex sme zaradili aj do nášho výberu najlepších balzamov na pery. Cenovo začínajú na necelých troch eurách a zachránia aj tie najviac popraskané pery. Celý zoznam nájdeš tu.

carmex
Zdroj: Carmex

Ceruzka na pery Pupa

Made To Last je vysúvateľná ceruzka na pery s príjemnou krémovou textúrou. Je vodoodolná a silne pigmentovaná, hodí sa aj pod lesk na pery. Dobre sa s ňou pracuje, ale nerozmaže sa.

Cena: 9,40 €

pupa
Zdroj: Pupa Milano

Rúž na pery Pupa

Krémové rúže vydržia dlho, a hoci sú matné, pery zbytočne nevysušujú. Takmer ku každej farbe má Pupa priradenú aj ceruzku na pery, Kika však zvolila mierne kontrastnú kombináciu hnedastej ceruzky a ružového rúžu. Pery sú tak opticky väčšie a pôsobia veľmi elegantne.

Cena: 10,90 €

pupa
Zdroj: Pupa Milano

Fixačný sprej NYX

Na záver si mejkap zafixuj zmatňujúcim fixačným sprejom. Predĺži výdrž produktov na tvári a zároveň udrží pod kontrolou mastnotu vďaka obsahu niacínamidu. Najmä pri použití väčšieho množstva púdrov mejkap zjednotí a príjemne osvieži.

Cena: 9,95 €

fixačný sprej
Zdroj: NYX Cosmetics

Pozri si celé video, v ktorom uvidíš, ako si Kika tieto produkty nanáša. Zároveň vysvetlila, prečo sa musí na Slovensku krotiť, keď si vyberá outfity, a z ktorých krajín si priniesla niektoré extravagantné kúsky oblečenia. Opisuje aj svoje zážitky z párty známeho amerického rapera, na ktorej sa zúčastnila počas svojho pobytu v Los Angeles.

Domov
Zdieľať
Diskusia