Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Cvičisko.
10. marca 2023, 10:00
Čas čítania 1:33
Sponzorovaný obsah

Fitko Cvičisko, kde môžeš stretnúť známych fighterov či influencerov, otvorili na novej adrese v Ružinove

ZDRAVIE FITNES POSILŇOVANIE ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Toto netradičné bratislavské fitko obľubujú aj mnohé známe osobnosti.

Ak chodíš v Bratislave cvičiť, isto si už počul o jednom z populárnych fitiek Cvičisko. Vzniklo v októbri 2015 a odštartovalo ho šesť nadšencov, ktorí chceli pomáhať ľuďom meniť ich životný štýl na zdravší. Toto netradičné bratislavské fitko obľubujú aj mnohé známe osobnosti, ako napríklad Sisa Križanová, Becca, Majk Spirit, Mirka Dobiš (FashionSpy) či napríklad Pil C, ale aj profesionálni športovci a fighteri, ako sú Robert Pukač, Fero Fodor, Ronald Paradeiser či Samuel Pirát Krištofič

Cvičisko Narcisova
Zdroj: Cvičisko

Dnes sa jedna z jeho prevádzok nachádza na Stromovej ulici na Kramároch a pamätať si ho môžeš aj z Prievozskej ulice v bratislavskej mestskej časti Ružinov. Tú však nahrádza nové Cvičisko v rovnakej mestskej časti.

Mení sa len adresa, Cvičisko nájdeš na Narcisovej 795/1, neďaleko Nemocnice s poliklinikou v Ružinove či Parku Andreja Hlinku. Na Narcisovej bude všetko, čo dobre poznáš a máš na Cvičisku rád. Okrem toho pribudla aj fyzioterapia, ktorú môžeš cvičiť s vysokokvalifikovaným fyzioterapeutom, či napríklad skupinové tréningy s rôznym zameraním (ženský box, mužský box, fyzioterapia v skupinách či všestranná pohybová príprava pre deti) alebo bežecké kurzy či dychové workshopy, ak potrebuješ pomôcť v tejto oblasti. Cvičisko na novej adrese je pre teba otvorené denne od pondelka do nedele od 6.00 hod. do polnoci. Ľahko sa k nemu dostaneš linkami mestskej hromadnej dopravy číslo 9 a 42. Prísť však môžeš aj vlastným autom, parkovanie nájdeš priamo pri budove.  

Cvičisko Narcisova
Zdroj: Cvičisko

Cvičisko je miesto, kde sa môžeš venovať starostlivosti o svoje telo. Spoločne s trénermi pracuješ na tom, aby si sa cítil lepšie a dosiahol tie najlepšie výsledky. Zároveň v ňom spontánne vznikla komunita ľudí a priateľov, ktorí majú spoločnú záľubu v športe, v zdravom pohybe a chcú byť fit. Spoľahnúť sa môžeš na individuálny prístup v podobe osobného trénera, ktorý sa ti bude naplno venovať. Po úvodnej konzultácii a diagnostike pre teba zostaví cvičebný plán zodpovedajúci tvojim potrebám a aktuálnemu stavu. Okrem toho tu môžeš využiť aj služby nutričného poradcu, ktorý ti poradí, ako sa správne stravovať.

Cvičisko Narcisova
Zdroj: Cvičisko

V súčasnosti môžeš Cvičisko nájsť na Stromovej 54/A na bratislavských Kramároch a na Narcisovej 795/1 v Ružinove.

V Cvičisku sú ti k dispozícii odborníci, študenti a absolventi FTVŠ, ktorí ti pomôžu nastaviť ciele a cestu k nim prostredníctvom tréningu. Rovnako tak na teba v prípade potreby dohliadnu. Okrem toho sa vždy postarajú aj o dobrú náladu, pretože v Cvičisku nájdeš okrem profi služieb aj skvelú komunitu makačov.

Domov
Zdieľať
Diskusia