Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. februára 2023, 17:43
Čas čítania 0:40
Richard Balog

Dreváky pokryté krištáľmi za skoro 7 000 eur od značky Balenciaga. Dostupné sú v dvoch metalických vyhotoveniach

Dreváky pokryté krištáľmi za skoro 7 000 eur od značky Balenciaga. Dostupné sú v dvoch metalických vyhotoveniach
Zdroj: Balenciaga
MÓDA BALENCIAGA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY
Uložiť Uložené

Modrý aj strieborný variant nájdeš v kamenných obchodoch módneho domu aj online.

Vedenie módneho domu Balenciaga o niekoľko dní predstaví novú kolekciu na sezónu jeseň/zima 2023, ale ešte predtým uviedlo do predaja produkty na tohtoročnú jar a leto. Ako už býva zvykom, k dispozícii je množstvo bizarných dizajnov.

Spomedzi nových modelov oblečenia, doplnkov a obuvi nám najviac udreli do očí metalické „dreváky“ pokryté krištáľmi za 6 900 eur v dvoch vyhotoveniach. Kreatívny riaditeľ značky Demna Gvasalia nezostal nič dlžný svojej povesti a na prvý pohľad klasickú obuv zahalil do extravagantného zvršku s odleskmi modrej a striebornej. 

Mohutné dreváky s pracovným názvom Technoclog boli súčasťou parížskej „The Mud Show“ kolekcie jar/leto 2023 v októbri minulého roka v rámci siluet číslo 54 a 64. Išlo o neprehliadnuteľný moment, keďže dodávali oslnivý lesk nohám modeliek, ktoré sa brodili tekutým bahnom. Platforma oboch verzií má výšku 90 milimetrov, vnútro ponúka tvarovanú stielku z gumy s nápisom Balenciaga, zatiaľ čo celý zvršok pokrývajú stovky kamienkov.

Oba varianty sú vyrobené v Taliansku a nájdeš ich v kamenných obchodoch Balenciaga aj online. V predaji sú v mužských aj ženských veľkostiach. 

Balenciaga TechnoclogBalenciaga TechnoclogBalenciaga TechnoclogBalenciaga Technoclog
Zobraziť galériu
(10)
Odporúčané
Rifle až po krk. Na pultoch obchodov je ďalší bizarný model od značky Balenciaga Rifle až po krk. Na pultoch obchodov je ďalší bizarný model od značky Balenciaga 15. augusta 2022, 9:32
Domov
Zdieľať
Diskusia