Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2013, 13:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Noví X-Men sú tu s trailerom nabitým emóciami a akciou!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

X-Men: Days of Future Past sú tu s prvým oficiálnym trailerom, ktorý vás posadí na zadky. Emócie, akcia, Wolverine a spol. proste vedia ako na to!

Noví X-Men sú tu s trailerom nabitým emóciami a akciou!

X-Men sú srdcovka. Skvelo natočená trilógia, menej (ale stále) podarené sólovky Wolverina, perfektná First Class a najnovšie prídu s podtitulkom Days of Future Past, ktorý spojí hrdinov minulosti a budúcnosti. Dočkáme sa cestovania v čase a zrejme aj ohýbania reality, robotov, nebezpečenstva, ktoré ohrozí nielen X-Menov, ale aj celý svet a perfektných hercov, ku ktorým sa pripojí skvelý režisér (minimálne pre komiksovky) Bryan Singer a soundtrack. Toto proste dopadnúť zle nemôže, o čom vás snáď presvedčí aj trailer. 

Hrajú Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Jason Flemyng, Ian McKellen, Patrick Stewart, Nicholas Hoult, Hugh Jackman, Ellen Page, Anna Paquin, Peter Dinklage, Halle Berry a mnohí iní. Pre fotky z natáčania klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia