Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2023, 11:00
Čas čítania 3:45
Richard Balog

Dalyb v bunde LV za 8 500 eur, Naty Kerny s grillz a hrubou reťazou okolo krku aj sexi Daniela Peštová. Sleduj outfity celebrít

Dalyb v bunde LV za 8 500 eur, Naty Kerny s grillz a hrubou reťazou okolo krku aj sexi Daniela Peštová. Sleduj outfity celebrít
Zdroj: Instagram/@dalybhahacrew
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Nájdeš módnu inšpiráciu v luxusných kombináciách, ktoré predviedli raperi, modelky či influencerky v posledných týždňoch?

Móda na území Slovenskej a Českej republiky zaznamenáva neustály progres, ktorý vidíme nielen na prehliadkach elitných domácich návrhárov, ale najmä v uliciach alebo na rôznych spoločenských udalostiach.  

Mladí ľudia aj známe tváre sledujú trendy vo svete a často im nerobí problém minúť za nové kúsky v zbierke stovky či tisíce eur a to sa netýka len rapovej smotánky. Presvedč sa o tom prostredníctvom fotografií, na ktorých nájdeš Dalyba v bunde za 8 500 eur, Karolínu Chomistekovú zahalenú do modelov Fendi či sexi Danielu Peštovú.

Sleduj, aké outfity vytiahli v priebehu posledných týždňov domáce rapové hviezdy, modelky či influencerky. Inšpirácia je tentokrát povolená a vítaná.

Odporúčané
Móda REFRESHER: Takto sa obliekli Slovenky a Češky v januári. Sleduj plejádu outfitov s doplnkami v hodnote 10 000 eur Móda REFRESHER: Takto sa obliekli Slovenky a Češky v januári. Sleduj plejádu outfitov s doplnkami v hodnote 10 000 eur 5. februára 2023, 11:00
Michal Yaksha Novotný
Zdroj: Instagram/@yak.sha

Michal Yaksha Novotný miluje módu od začiatku svojej kariéry a pravidelne nás o tom presviedča na Instagrame. V priebehu zimy predviedol niekoľko zaujímavých outfitov, spomedzi ktorých sme vybrali túto kombináciu ako vystrihnutú z magazínu. Yaksha vytiahol do pražských ulíc luxusné modely z dielní značiek Rick Owens či Balenciaga aj grillz. Cena tohto outfitu je rádovo v tisícoch eur vrátane všetkých doplnkov. 

Dalyb
Zdroj: Instagram/@dalybhahacrew

Súčasťou vydavateľstva F*CK THEM bol v minulosti aj Dalyb, ktorého outfity sú inšpiráciou pre tisícky mladých ľudí. Producent, raper, návrhár a umelec má jedinečný štýl, o čom nás opätovne presvedčil, keď skombinoval luxusnú koženú bundu z dielní módneho domu Louis Vuitton, ktorú nájdeš na StockX od 8 500 eur so širokými sivými nohavicami, zatiaľ čo na nohách mal limitované tenisky Adidas Originals Forum Low s prívlastkom „Grinch“.

Chválime aj výber doplnkov v podobe fialovej šiltovky Balenciaga za 350 eur, slnečných okuliarov od rovnakej značky či sériu šperkov. 

Zayo
Zdroj: Instagram/@hahacrewzayo

Zaujímavý outfit si pre svojich fanúšikov pripravil aj Zayo, ktorý vsadil na čiernu bomberu Prada v hodnote 3 000 eur v kombinácii so sivými cargo nohavicami, šiltovkou od značky New Era, zelenou kuklou a s teniskami Nike Dunk Low v zeleno-modro-hnedom vyhotovení s originálnou štruktúrou. Obaja interpreti z Haha Crew majú streetwear jednoducho v krvi. 

Pil C
Zdroj: Instagram/@pil_c

Pil C v luxusnej čiernej košeli a v nohaviciach z dielní Prada za viac ako 2 000 eur, zatiaľ čo na zápästí má hodinky Rolex.

Separ
Zdroj: Instagram/@separ__dms

Separ počas natáčania nového videoklipu v horskom prostredí vytiahol takýto drip za tisícky eur. Páperová zimná bunda je z dielní módneho domu Vetements a stojí viac ako 1 300 eur, nohavice sú Supreme z minuloročnej kolekcie jeseň/zima, topánky sú Timberland a lyžiarske okuliare Gucci s cenou okolo 700 eur. Tešíš sa na album Flowdemort? 

Nik Tendo
Zdroj: Instagram/@goldcigo

Zastúpenie v prvom tohtoročnom výbere najlepších outfitov domácich celebrít má aj label Milion Plus, a to vďaka Nik Tendovi. Raper vytiahol úpletovú bundu, klobúk s rovnakým vzorom, kožený opasok Balenciaga, ktorý je dostupný za 375 eur v online obchode francúzskeho módneho domu a sériu šperkov či obrovské slnečné okuliare. 

NobodyListen
Zdroj: Instagram/@nobodylisten

Producent NOBODYLISTEN si môže obliecť čokoľvek a vyzerá skvelo. Dôkazom je aj tento outfit vyskladaný z kúskov Balenciaga vrátane tenisiek Defender, ktoré sme umiestnili do článku s najhoršími dizajnérskymi modelmi. Nie, stále sa nám nepáčia, ale v tomto prípade sú aspoň dobre zladené so zvyškom outfitu.

Paulie Garand
Zdroj: Instagram/@pauliegarand

Palec hore si za tento jednoduchý, ale štýlový outfit zaslúži aj liberecký raper Paulie Garand. Univerzitné bundy sú stále v kurze a variant s čierno-bielym štvorčekovaným vzorom a bielymi rukávmi je presne podľa nášho vkusu. Minimalistickú šiltovku od značky Carhartt WIP za 40 eur nájdeš v ponuke online obchodu Footshop

Filip Vaněk
Zdroj: Instagram/@filipvanek

Český stylista Filip Vaněk má naštudované všetky trendy do najmenších detailov, avšak tento nadčasový outfit je zásahom priamo do čierneho aj bez ich aplikovania. Tmavomodrý car coat s ikonickou štvorčekovanou podšívkou Burberry v kombinácii so sivou mikinou s výrazným logom britského módneho domu a široké rifle sú dokonalou kombináciou na každý deň do práce.  

Zorka Hejdová
Zdroj: Instagram/@zorkahejdova

Ženskú časť outfitov otvárame pohľadom na moderátorku Zorku Hejdovú, ktorá si získala naše srdcia vďaka kombinácii skrátenej páperovej bundy od značky The Frankie Shop v hodnote 400 eur s voľnými čiernymi nohavicami a s originálnymi bielymi čižmami na podpätkoch. 

Palec hore dávame takisto za dokonalú hru s doplnkami – od výraznej kabelky z dielní módneho domu Bottega Veneta za 2 800 eur cez dlhý šál od značky The Frankie Shop až po slnečné okuliare CELINE so sexy oblým tvarom rámu. 

Alexandra Sedláčková
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova

Módna influencerka Alexandra Sedláčková je skvelou inšpiráciou pre všetky ženy, ktoré preferujú sofistikovaný minimalizmus. Čo hovoríš na túto súhru dlhého vlneného kabáta z Manga so zvonovými rifľami a s kovbojskými čižmami od značky Acne Studios? Vlneno-kašmírový šál je Loewe a doma ho môžeš mať za 230 eur, stačí ak navštíviš online obchod španielskeho módneho domu.

Zima ešte nepovedala posledné slovo a takéto outfity sú vítané. 

Daniela Peštová
Zdroj: Instagram/@daniela_pestova

Modelka Daniela Peštová si zaspomínala na obdobie deväťdesiatych rokov minulého storočia, keď do ulíc vytiahla voľné cargo nohavice v kombinácii s bielym tielkom a s flanelovou košeľou okolo pása. Jednoduché, originálne a veľmi ženské. 

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Naopak, Karolína Chomisteková ti ukáže, čo bude trendom v priebehu sezóny jar/leto 2023. V butiku na Parížskej ulici si vybrala obľúbené modely z novej kolekcie Fendi a vyzerala skvelo. Modelka vsadila na skrátene sako a zvonové nohavice s vysokým pásom v oceľovo modrom vyhotovení, ktoré doplnila o svetlohnedé tenisky na platforme a kabelku Peekaboo Cut Medium. Cena celého outfitu je skoro 10 000 eur. 

Petra Macková
Zdroj: Instagram@pepamack

V Austrálii sú aktuálne oveľa príjemnejšie teploty ako na Slovensku či v Českej republike, čo Petra Macková využíva naplno. Populárna influencerka predviedla overenú kombináciu „denim on denim“ od značky Nobody Denim v svetlomodrých farebných tónoch a vyzerala božsky. Čo povieš?

Naty Kerny
Zdroj: Instagram/@natykerny

Záver výberu najzaujímavejších outfitov tentokrát venujeme influencerke Naty Kerny, ktorej módny vkus obdivujeme dlhý čas a nič nenasvedčuje tomu, že by malo prísť k zmene. Atraktívna tmavovláska zahviezdila pred objektívom Nicole Lieskovskej v páperovej bunde s denim efektom od značky Supreme, ktorú nájdeš v ponuke resellerov za približne 500 eur. 

Našu pozornosť si však získala najmä vďaka luxusnému výberu šperkov od slovenského klenotníctva Egne vrátane grillz či hrubej reťazi z bieleho zlata s drahými kameňmi. 

Odporúčané
10 outfitov influencerky Ariviere, ktoré oceníš, ak miluješ jednoduchý, no štýlový styling 10 outfitov influencerky Ariviere, ktoré oceníš, ak miluješ jednoduchý, no štýlový styling 7. februára 2023, 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia