Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2023, 14:08
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

5. časť The Last of Us vyjde už v sobotu. HBO v traileri ukázalo aj nového infikovaného – bloatera

5. časť The Last of Us vyjde už v sobotu. HBO v traileri ukázalo aj nového infikovaného – bloatera
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US SERIÁL
Uložiť Uložené

Krátka ukážka prezrádza, o čom bude nová časť The Last of Us. Prečo vyjde oveľa skôr?

HBO vydalo krátku ukážku na novú časť The Last of Us, ktorú neodpremiérujú štandardne v nedeľu. Vtedy je totiž finále majstrovstiev amerického futbalu, takzvaný Super Bowl, ktorý sleduje veľké množstvo divákov v USA.

Odporúčané
4. časť The Last of Us bola zatiaľ najslabšia. Čo skrývajú nové postavy pod zemou? 4. časť The Last of Us bola zatiaľ najslabšia. Čo skrývajú nové postavy pod zemou? 6. februára 2023, 16:49

HBO sa chce vyhnúť súpereniu o divákov s najsledovanejšou akciou roka, a tak pustí seriál v noci z piatka na sobotu o tretej ráno. Zároveň to divákom aj padne vhod, keďže štvrtá časť bola na príbeh trochu chudobnejšia. 

V piatej časti sa Joel a Ellie skamarátia s Henrym a so Samom, ktorí ich prepadli na konci predošlej epizódy. Spoločne sa pokúsia dostať cez Kansas City, ktoré je plné ozbrojených ľudí poľujúcich práve na Henryho. Okrem toho sa však v centre karanténnej zóny zrejme prepadne budova a spod zeme sa vynoria haldy infikovaných vrátane veľkého bloatera. 

Domov
Zdieľať
Diskusia