Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2023, 19:24
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Nicolas Cage je moderný Dracula v prvom traileri komédie Renfield. Jeho sluha má nadprirodzené schopnosti a zbalí policajtku

Nicolas Cage je moderný Dracula v prvom traileri komédie Renfield. Jeho sluha má nadprirodzené schopnosti a zbalí policajtku
Zdroj: Skybound Entertainment
FILMY A SERIÁLY RENFIELD
Uložiť Uložené

Renfield sa zameria na Draculovho sluhu, ktorý už má dosť toho, ako svojmu pánovi nosí obete.

Renfield bude veľmi netradičný film o Draculovi (Nicolas Cage). V skutočnosti to bude film o jeho sluhovi Renfieldovi (Nicholast Hoult), ktorý už má po krk toho, ako mu neustále nosí nové, nevinné obete.

Dracula však nedovolí, aby jeho skvelý sluha len tak opustil svoju prácu. Obzvlášť nie, keď dal Renfieldovi nadľudské schopnosti, ktoré upútajú aj policajtku Rebeccu (Awkwafina).

Odporúčané
Najväčšie kasové prepadáky roka 2022: Margot Robbie je na dne, zle je na tom aj Spielberg a iní oscaroví režiséri Najväčšie kasové prepadáky roka 2022: Margot Robbie je na dne, zle je na tom aj Spielberg a iní oscaroví režiséri 5. januára 2023, 12:30

V prvom traileri pre Renfield vidíme, čo s nimi dokáže Renfield robiť a že je nebezpečný. Keď sa však na scénu dostane Dracula, je jasné, že ide o ozajstnú hrozbu. Na druhej strane, trailer má celkom pohodovú atmosféru a zdá sa, že režisér Chris McKay (Lego Batman, Tomorrow War) nakrútil komediálne R-ko (mládeži neprístupné). 

Na Renfielde nás najviac láka to, ako Draculu poňal Nicolas Cage. Niečo nám hovorí, že pôjde o unikátne alebo aspoň zábavné spracovanie najslávnejšieho upíra na svete. V kinách to zistíme už v apríli 2023, keď bude mať film premiéru. Scenár napísal Ryan Ridley (Rick & Morty) podľa nápadu od Roberta Kirkmana (The Walking Dead, Invincible).

Domov
Zdieľať
Diskusia