Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2022, 16:33
Čas čítania 0:39
Martin Adam Pavlík

Liver King čelí žalobe od nahnevaného fanúšika. Chce sa súdiť o 25 miliónov dolárov za to, že ho podviedli

Liver King čelí žalobe od nahnevaného fanúšika. Chce sa súdiť o 25 miliónov dolárov za to, že ho podviedli
Zdroj: Liver King
ZAUJÍMAVOSTI LIVER KING SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Uspeje nahnevaný bývalý fanúšik proti známemu influencerovi?

Ako sme informovali v decembri, kulturista a influencer Liver King sa priznal k tomu, že bral steroidy, pričom zarábal milióny na naivite fanúšikov.

Daily Mail informuje, že sa mu to však teraz nepekne vracia. Jeden z fanúšikov ho totiž žaluje až o 25 miliónov dolárov za to, že ho podviedli, keď si kúpil jeho doplnky na budovanie svalov.

Liver King, celým menom Brian Johnson, v rámci svojej značky propagoval životný štýl Nine Ancestral Tenets, ktorý obhajuje konzumáciu surovej pečene, sleziny, pankreasu, srdca a obličiek.

Liver King
Zdroj: Liver King/propagačný materiál


V žalobe, ktorú podal Christopher Altomare z New Yorku na Johnsona a spoločnosti Ancestral Supplements, LLC a The Fittest Ever, LLC, sa píše, že kulturista klamal o budovaní svojej postavy a podvádzal fanúšikov. Tí hromadne uvádzali, že diéta, ktorú im odporúčal, im nestačila na vybudovanie postavy, akú má on, a preto si museli kupovať jeho doplnky.

Altomare ďalej tvrdí, že Johnson falošne propagoval svoje produkty a podporoval „nebezpečnú a život ohrozujúcu diétu“, ktorá spôsobila, že zákazníci následne trpeli závažnými chorobami prenášanými potravinami.

Domov
Zdieľať
Diskusia