Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2022, 15:50
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Video z nakrúcania Wednesday odhaľuje, aké prekážky musel štáb prekonať, aby urobili scény s rukou Vec

Video z nakrúcania Wednesday odhaľuje, aké prekážky musel štáb prekonať, aby urobili scény s rukou Vec
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY WEDNESDAY
Uložiť Uložené

Netflix vydal krátke video vysvetľujúce, ako nakrúcali náročné scény s The Thing.

Netflix vydal video, v ktorom tvorcovia vysvetľujú, na čo všetko museli pri nakrúcaní s postavou The Thing (ruka Vec) myslieť. V prvom rade potrebovali nájsť človeka, ktorý dokonale ovláda svoju ruku, je mladý, ohybný a vytrvalý. Ním bol „kúzelník“ Victor Dorobantu, ktorého navliekli do modrého úboru, vďaka ktorému bolo odstraňovanie jeho tela z hotových záberov jednoduchšie.

Odporúčané
RECENZIA: Del Torov Pinocchio na Netflixe je zatiaľ najlepšou filmovou verziou rozprávky. Priprav si k nej vreckovky RECENZIA: Del Torov Pinocchio na Netflixe je zatiaľ najlepšou filmovou verziou rozprávky. Priprav si k nej vreckovky 10. decembra 2022, 11:30

Vo väčšine záberov s Vecom totiž figuroval na pľaci on. Tvorcovia museli byť často kreatívni. Vyrezávali otvory do dverí, skríň či podlahy, aby cez ne mohol Victor vystrčiť svoju ruku.

Ešte predtým však museli dotiahnuť množstvo detailov, ako nasvietenie scény, odrazy svetla od ruky, odstránenie tieňov herca a vlastne celého jeho tela. Občas sa museli uchýliť aj k použitiu vizuálnych efektov vytvorených počítačmi, no až po tom, čo nefungovali všetky ostatné metódy. Video ti to ukáže oveľa lepšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia