Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2022, 12:46
Čas čítania 0:30
Jakub Paulík

Andrej Bičan končí a s ním aj šou 5 proti 5 v RTVS. Televízia má za neho náhradu

ZAUJÍMAVOSTI ANDREJ BIČAN RTVS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Obľúbený moderátor už nebude naďalej tvárou známej relácie.

Andrej Bičan už nebude moderovať reláciu 5 proti 5. S informáciou prišiel denník Šarm, ktorý sa odvoláva na jeho slová. Reláciu moderoval 14 rokov. „Áno, naposledy sme nakrúcali nové diely v máji tohto roka. Aktuálne sa vysielajú reprízy. Nové časti nenakrúcame. Od budúceho roka sa teda nové diely 5 proti 5 na obrazovke neobjavia,“ povedal Bičan.

Anketa:
Bude ti Andrej Bičan s jeho šou 5 proti 5 chýbať?
Áno.
Nie.
Áno.
54 %
1395 Hlasov
Nie.
46 %
1178 Hlasov

Miesto 5 proti 5 by mala RTVS nasadiť do televízie reláciu s názvom Traf to!, ktorú bude moderovať Juraj Tabaček. Bičan pre Šarm prezradil, že si aktuálne užíva voľno na dovolenke a voči rozhodnutiu vedenia necíti žiadnu zášť.

„Reláciu 5 proti 5 sme úspešne vyrábali 14 rokov, šesť častí za deň. Necítim negatívnu emóciu, že sa takto nové vedenie rozhodlo, a držím im palce, aby za obľúbenú šou našli úspešnú náhradu,“ povedal.

Odporúčané
Andrej Bičan nám prezradil, ako fungovalo ovládanie Maxihry, či niekto podvádzal a prečo sa relácia skončila (Rozhovor) Andrej Bičan nám prezradil, ako fungovalo ovládanie Maxihry, či niekto podvádzal a prečo sa relácia skončila (Rozhovor) 20. februára 2022, 16:30
Domov
Zdieľať
Diskusia