Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2022, 10:49
Čas čítania 0:35
Barbora Fábryová

Otec vzal 9-ročného syna do Hooters, kde obsluhujú polonahé čašníčky. Chcel ho odmeniť za výborné známky na vysvedčení

ZAHRANIČIE LIVERPOOL SPRÁVY ZO SVETA VEĽKÁ BRITÁNIA
Uložiť Uložené

Malému Buddymu sa tam vraj veľmi páčilo.

Otec z Liverpoolu zobral za odmenu svojho deväťročného syna do podniku Hooters, ktorý v meste nedávno otvorili. Reťazec Hooters je známy najmä obsluhou. Sú to výhradne atraktívne, vyzývavo oblečené ženy, ktoré mužskej klientele servírujú pivo či hamburgery.

Podľa tridsaťšesťročného otca to bol najlepší spôsob, ako svojho syna odmeniť za dobré hodnotenie v škole. Podľa neho syn Buddy neveril, že takýto podnik existuje, a tak ho chcel presvedčiť o opaku, píše portál Ladbible.

„Spočiatku bol trochu hanblivý, ale potom sa mu to páčilo – personál bol skvelý a veľmi nápomocný a jedlo bolo výborné,“ vyjadril sa otec, podľa ktorého je tento podnik najlepším miestom na sledovanie zápasu.

Podľa informácií bola s týmto rozhodnutím otca spokojná aj jeho matka a Bunnymu sa tam veľmi páčilo: „Chcem sem chodiť každý týždeň na otcovskú a chlapčenskú noc. Jedlo je skvelé!“

Domov
Zdieľať
Diskusia