Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2022, 14:55
Čas čítania 0:34
Martin Adam Pavlík

VIDEO: V reklame na MS v Katare od Nike si zahrali Mbappé, Cristiano Ronaldo, brazílsky Ronaldo aj Ronaldinho

VIDEO: V reklame na MS v Katare od Nike si zahrali Mbappé, Cristiano Ronaldo, brazílsky Ronaldo aj Ronaldinho
Zdroj: Youtube/@Sport Arena
ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL KYLIAN MBAPPÉ MS 2022 V KATARE NIKE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Sleduj zábavnú reklamu plnú prekvapení.

Už v nedeľu 20. novembra sa začínajú v Katare Majstrovstvá sveta vo futbale a spoločnosť Nike na túto očakávanú udalosť spravila špičkovú reklamu s názvom GOAT Experiment, ktorá poteší všetkých nedočkavých a natešených milovníkov futbalu.

Stretáva sa v nej totiž stará škola s tou novou, pričom tvorcovia sa nevyhli len parádnemu obsadeniu, ale aj množstvu efektov a nápaditému scenáru.

V reklame si zahrali súčasné futbalové hviezdy – Francúz Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Portugalčan Cristiano Ronaldo (Manchester United) s brazílskymi legendami Ronaldinhom a Ronaldom Nazariom. 


Originálna reklama sa začína diskusiou dvoch vedcov o tom, či je Kylian Mbappe lepší ako Ronaldinho. Krátko na to, ako jeden z vedcov navrhne teleportovať Mbappeho a Ronaldinha do laboratória, ich už vidíme vo futbalovom súboji, ku ktorému sa postupne pridávajú ďalší. 

Medzi nimi sú napríklad Edgar Davids, Kevin De Bruyne, Virgil van Dijk či austrálska futbalistka Sam Kerr momentálne pôsobiaca v Chelsea. 

Domov
Zdieľať
Diskusia