Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2022, 14:50
Čas čítania 1:14
Dominik Vetrák

PSVR 2 vyjde 22. februára. Bude drahšia ako PS5, ale stále lacnejšia ako ostatné headsety pre virtuálnu realitu

PSVR 2 vyjde 22. februára. Bude drahšia ako PS5, ale stále lacnejšia ako ostatné headsety pre virtuálnu realitu
Zdroj: Playstation
TECH PS VR2 PS5
Uložiť Uložené

Všetky informácie, ktoré potrebuješ vedieť o vydaní PSVR 2.

Spoločnosť Playstation prekvapivo odhalila dátum vydania svojej novej virtuálnej reality prostredníctvom správy na Twitteri. Dozvedeli sme sa, že PSVR 2 vyjde 22. februára 2023 a bude stáť 599 eur. Dôvodom vyššej ceny je prvotriedny hardvér a inflácia, ktorá spôsobila nárast cien vo všetkých odvetviach (aj samotná konzola PS5 zdražela o 50 eur). 

Odporúčané
So samurajskými nindža hrami sa roztrhlo vrece. Toto je 10 najočakávanejších hier z mytologickej Číny a Japonska So samurajskými nindža hrami sa roztrhlo vrece. Toto je 10 najočakávanejších hier z mytologickej Číny a Japonska 28. októbra 2022, 16:30

Sony spustí predobjednávky už 15. novembra. Uisti sa, že si headset predobjednáš ako prvý, pretože je možné, že ho bude nedostatok, podobne ako konzol PS5. Súčasťou balenia bude samotný headset, dva ovládače Sense a slúchadlá. 

K dispozícii bude aj balenie PS VR2 s hrou Horizon: Call of the Mountain, ktoré bude stáť 649 eur. Pôjde o plnohodnotnú VR hru, ktorej prejdenie ti zaberie niekoľko hodín a zažiješ pritom akčné dobrodružstvo v post-apokalyptickom svete planéty Zem. Na hranie PSVR 2 potrebuješ aj konzolu PS5, s ktorou sa headset pripojí cez jeden kábel. Tu sa dozvieš všetko potrebné o hardvérových špecifikáciách a kvalite obrazu.

Smutnou správou je, že z dôvodu veľkého upgradu headsetu nebudú hry z PSVR 1 kompatibilné s PSVR 2. Niektoré zrejme dostanú aktualizácie, aby si si ich mohol zahrať aj na PSVR 2. Firma Playstation oznámila ďalších 11 hier, ktoré v budúcom roku vyjdú na PSVR 2, no môžeme očakávať, že odhalia ďalšie, ambicióznejšie tituly. 

Domov
Zdieľať
Diskusia