Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2022, 18:28
Čas čítania 0:45
Richard Balog

Amazon vstupuje na trh s luxusným tovarom vo veľkom štýle. Dostupné sú kabelky Hermès či Chanel aj hodinky Rolex

Amazon vstupuje na trh s luxusným tovarom vo veľkom štýle. Dostupné sú kabelky Hermès či Chanel aj hodinky Rolex
Zdroj: What Goes Around Comes Around
MÓDA AMAZON MÓDA
Uložiť Uložené

Spoločnosť What Goes Around Comes Around prináša výber svojich najlepších použitých produktov, ako sú napríklad kabelky Hermès Birkin či hodinky Rolex Datejust v rôznych vyhotoveniach, do ponuky online obchodu Amazon.

Spoločnosť Amazon vstúpila na trh s luxusným tovarom v rámci partnerstva s uznávaným predajcom What Goes Around Comes Around, píše Highsnobiety. Produkty sú dostupné v online obchode Luxury Store od včerajšieho dňa.

V ponuke sú okrem dekoratívnej kozmetiky či nových ready-to-wear kolekcií známych značiek aj nedostupné vintage produkty z druhej ruky v podobe kabeliek Chanel, Hermès, Gucci, Prada alebo Louis Vuitton. Čerešničkou na torte sú hodinky Rolex Datejust vo viacerých vyhotoveniach.

What Goes Around Comes Around What Goes Around Comes Around What Goes Around Comes Around
Zobraziť galériu
(3)

V ponuke nájdeš približne 500 položiek, pričom ich počet bude viac ako štvornásobný v priebehu nasledujúcich dvoch mesiacov. Celý sortiment zabezpečuje tím firmy What Goes Around Comes Around, ktorá vznikla v roku 1993 a patrí medzi lídrov na trhu v oblasti použitých luxusných vintage kabeliek, šperkov, doplnkov a odevov. 

WGACA má okrem silného postavenia v online priestore aj kamenné obchody v New Yorku a v Los Angeles. „Vždy sme boli distribútorom značiek, ktoré nechceli byť distribuované,“ povedal na margo spolupráce s Amazonom spoluzakladateľ Seth Weisser.

Vedenie Amazonu v minulosti oslovilo samotné konzorcium LVMH v snahe predávať značky ako Louis Vuitton, Fendi a podobne. Bernard Arnault žiadosť zamietol a maloobchodného predajcu obvinil, že podporuje predaj napodobenín a tým terorizmus.

Anketa:
Ide o dobrý krok, ako priblížiť ľuďom nedostupný sortiment z dielní módnych domov?
Áno, konečne.
Nie, nedostupnosť pridáva týmto produktom na výnimočnosti a atraktivite.
Áno, konečne.
57 %
Nie, nedostupnosť pridáva týmto produktom na výnimočnosti a atraktivite.
43 %
Odporúčané
Šperk v hodnote dvojizbového bytu, ale aj cenovo dostupné kúsky. Takto vyzerali outfity známych tvárí v posledných týždňoch  Šperk v hodnote dvojizbového bytu, ale aj cenovo dostupné kúsky. Takto vyzerali outfity známych tvárí v posledných týždňoch 18. októbra 2022, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia