Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2022 o 10:30
Čas čítania 3:50
Richard Balog

Šperk v hodnote dvojizbového bytu, ale aj cenovo dostupné kúsky. Takto vyzerali outfity známych tvárí v posledných týždňoch

Šperk v hodnote dvojizbového bytu, ale aj cenovo dostupné kúsky. Takto vyzerali outfity známych tvárí v posledných týždňoch
Zdroj: Instagram/@maria.dusicka, @daniela_pestova
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Sleduj, aké módne kombinácie predviedli v uplynulých týždňoch domáce hviezdy.

Kvalitnú módnu inšpiráciu už nemusíš hľadať len na zahraničných fórach, stačí si otvoriť Instagram a sledovať outfity domácich známych tvárí. Hviezdy hudobnej scény, herci a herečky, moderátori, športovci, modelky či influencerky si dávajú na svojom vzhľade záležať viac ako kedykoľvek predtým.

Výsledkom je množstvo zaujímavých kombinácií, ktoré stoja za tvoju pozornosť a často sú aj inšpiráciou. Pravidelne nás o tom presviedčajú ľudia ako Yaksha, Nobodylisten, Leoš Mareš, Michaela Kocianová, Karolína Chomisteková či Daniela Peštová a inak to nebolo ani v posledných týždňoch. 

V jednotlivých outfitoch nájdeš niekoľko drahých modelov z rúk renomovaných módnych návrhárov, zastúpenie má aj streetwear a cenovo dostupné kúsky od značiek ako H&M alebo Reserved. 

Odporúčané
Najlepšie outfity zo slovenských a z českých ulíc. September ovládli nadčasové kombinácie aj horúce módne trendy   Najlepšie outfity zo slovenských a z českých ulíc. September ovládli nadčasové kombinácie aj horúce módne trendy 1. októbra 2022 o 18:30

Separ patrí medzi domácu rapovú elitu a priamoúmerná je tomu aj zbierka modelov z dielní módnych domov, tenisiek a šperkov, ktorú vlastní. Na fotografii má oblečenú bundu s monogramom Gucci, pričom prím hrá hrubá reťaz plná drahých kameňov v cene dvojizbového bytu. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ꜰʟᴏᴡᴅᴇᴍᴏʀᴛ (@separ__dms)

Nobodylisten má najoriginálnejší štýl na česko-slovenskej hudobnej scéne a dôkazom je aj tento outfit, ktorému dominujú zvonové nohavice od značky Frame, biela mikina s logom 032c a košeľa Moschino okolo pása. Kožené topánky na nízkom podpätku sú z ateliéru Camper Lab. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝙉𝙊𝘽𝙊𝘿𝙔𝙇𝙄𝙎𝙏𝙀𝙉 (@nobodylisten)

Majk Spirit, Ben Cristovao a Paulie Garand natáčali videoklip k spoločnej skladbe v priestoroch hotelu Andaz Prague, pričom všetci predviedli outfity, ktoré ich vystihujú. Speezy skombinoval modely od značiek Dior a Versace, zatiaľ čo Benny stavil na etnomotívy a Harant predviedol ležérnu módu. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit)

Pán temnoty Pil C v čiernom outfite, ktorému dominujú masívne tenisky Balenciaga Defender s traktorovou podrážkou. Bunda a nohavice sú od talianskej značky Formy Studio. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c)

Pil C vo videoklipe k skladbe Aleluja ukázal svoju lásku k streetwearu, keď stavil na športovú súpravu zo spolupráce medzi značkami Supreme® a Umbro, ktorú doplnil o čiernu kuklu a tenisky Nike SB Dunk Low x Supreme®. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c)

Zastúpenie v dnešnom výbere outfitov nemajú len raperi, a to vďaka Leošovi Marešovi, ktorý v spolupráci so stylistom Filipom Vaněkom predstavil trojicu skvelých outfitov. Najviac nás zaujala kombinácia pleteného svetra, patchwork nohavíc a drevákov s uzatvorenou špicou od značky Birkenstock.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Domáca módna scéna je na vzostupe a medzi najvýraznejšie tváre patrí Jan Černý. Podporu talentovanému návrhárovi vyjadril Michal „YakshaNovotný počas MBPFW, keď mal oblečený dlhý kabát s výrazným motívom a kuklu s decentným logom. Yaksha požičal kabát aj priateľke, ktorá v ňom vyzerala skvelo. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa YAK.SHA (@yak.sha)

Mužskú časť výberu celebritných outfitov uzatvárame spoločnou fotografiou Yzomandiasa, Nik Tenda a Nobodylistena, ktorí zapózovali pred objektívom Benedikta Renča. Všetci v drahých značkových kúskoch. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Benedikt Renc (@benediktrenc)

Módna návrhárka Ivana Mentlová a jej predstava o dokonalom jesennom outfite. Sako je od značky Dries van Noten, dlhá sukňa je dielom samotnej Ivany Mentlovej, prešívané mokasíny sú Chanel a kabelka je Hermès. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa I V A N A M E N T L O V Á (@ivanamentlova)

Inšpirácia na dokonalý jesenný outfit v podaní Michaely Kocianovej. Známa modelka stavila na kombináciu zladenú tón v tóne, ktorej dominoval vlnený kabát od módneho domu Fendi, a išlo o skvelú voľbu. Pozitívne hodnotíme aj detail v podobe vzorovaných pančúch. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kocianova (@michaelakocianova)

Plný počet bodov udeľujeme aj outfitu od ikony českého modelingu Daniely Peštovej, ktorá zladila jednoduché nadrozmerné sako od značky The Frankie Shop so sivými rifľami z dielní Massimo Dutti. Ako doplnky zvolila šiltovku Supreme®, kabelku od Bulgari a otvorené sandále Massimo Dutti. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Harper's BAZAAR Czech Republic (@harpersbazaarcz)

Maria Dušička je pravidelnou súčasťou výberov najlepších outfitov z domáceho prostredia a tentoraz si získala naše srdcia v dlhých úpletových šatách s farebným vzorom od značky Reserved, ktoré doplnila o elegantné mokasíny v svetlom odtieni. V jednoduchosti je krása a táto kombinácia je dôkazom. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maria Dušička (@maria.dusicka)

Tohtoročné leto je minulosťou, ale to neznamená, že si nemôžeme ukázať svieži a ľahký outfit v podaní Zorky Hejdovej. Moderátorka a mama na plný úväzok stavila na kombináciu voľných nohavíc s vysokým pásom a krátkeho vrchného dielu vo výraznej ružovej farbe, ktorú vidíme aj na kabelke s logom Jacquemus. Čerešničkou sú topánky na podpätkoch.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Barbora Franeková je zárukou kvalitnej módnej inšpirácie a dôkaz nájdeš nižšie. Riaditeľka magazínu TopFashion vyšla do ulíc Paríža v sofistikovaných kúskoch, spomedzi ktorých by sme radi vyzdvihli najmä hrubý melírovaný sveter s vysokým golierom. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora Franekova (@barborafranekova)

Monika Marešová patrí medzi najštýlovejšie Češky a presvedčila nás o tom aj počas udalosti Mercedes-Benz Prague Fashion Week, keď prišla v elegantnom outfite vyskladanom z modelov od značiek Chanel, Celine, Loewe a Bottega Veneta. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Marešová (@monikamaresova)

Karolína Chomisteková má všetky módne trendy naštudované do najmenších detailov a druhým faktom je, že vyzerá skvelo vo všetkom, čo si na seba oblečie. Inak to nebolo ani v prípade pohodlného outfitu, ktorému dominovalo nadrozmerné sako v ružovej farbe z novej kolekcie značky H&M.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina Chomistekova (@karolinachomistek)

Úplný záver článku si pre seba získala česká modelka Karolína Kurková oblečená od hlavy po päty v jesenných modeloch od značky Tommy Hilfiger. Kombinácia vysokých čižiem s krátkou sukňou a so vzorovaným vrchným dielom je naozaj dobrá. Čo povieš?

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Anketa:
Zaujali ťa outfity v podaní známych tvárí v dnešnom výbere? 
Áno.
Nie.
Áno.
49 %
Nie.
51 %
Odporúčané
Najlepšie modely búnd a kabátov na tohtoročnú jeseň Najlepšie modely búnd a kabátov na tohtoročnú jeseň 13. septembra 2022 o 13:30
Domov
Zdieľať
Diskusia