Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2022, 18:30
Čas čítania 3:47
Richard Balog

Najlepšie outfity zo slovenských a z českých ulíc. September ovládli nadčasové kombinácie aj horúce módne trendy

Najlepšie outfity zo slovenských a z českých ulíc. September ovládli nadčasové kombinácie aj horúce módne trendy
Zdroj: Instagram/@alkhimovamari, @terihodanova
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Vybrali sme výtvory v podaní módnych blogeriek a influenceriek, ktoré majú všetky trendy naštudované do najmenších detailov.

Kvalitnú módnu inšpiráciu už nemusíš hľadať len na profiloch zahraničných blogeriek. Dôkazom je výber najlepších outfitov od slovenských a českých influenceriek. September ovládli nadčasové kombinácie plné elegancie aj horúce módne trendy vrátane preppy štýlu, ktorý je ako stvorený do školských lavíc, ale aj do večerných ulíc. 

Toto je pätnásť žien a rovnaký počet outfitov, ktorým udeľujeme plný počet bodov. Jednotlivé kombinácie sú sebavedomé a dominantné sú predovšetkým hrejivé vrchné diely, poctivá jesenná obuv a luxusné doplnky. 

Odporúčané
Obleč sa v štýle trendu Old Money Aesthetic. Staromódnu atmosféru dotvárajú pleteniny, biele košele, čelenky aj mokasíny Obleč sa v štýle trendu Old Money Aesthetic. Staromódnu atmosféru dotvárajú pleteniny, biele košele, čelenky aj mokasíny 27. septembra 2022, 10:30

Petra  @pepamack

Petra Macková je ikona medzi módnymi influencerkami, ktorá spolupracuje s množstvom módnych domov a výsledkom sú skvelé outfity. Rodáčka z Bratislavy nás tentoraz očarila kombináciou fialového mohérového svetra s dlhou sukňou s retiazkou, pričom výsledný vzhľad doplnila o minikabelku v metalickom farebnom vyhotovení a o elegantné sandále na vysokých podpätkoch.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Petra (@pepamack)

Erika  @eripalko

bunda: Ivana Mentlová, rifle: Citizens of Humanity, topánky: Maison Margiela, kabelka: Celine

Originálny jesenný outfit v podaní slovenskej modelky, ktorá žije módou. Erika Palkovičová v tomto prípade stavila na motorkársku koženú bundu v nadrozmernom strihu, zvonové rifle a na ikonický model topánok s názvom Tabi z dielní značky Maison Margiela. Ako doplnok zvolila minikabelku s monogramom módneho domu Celine a výsledný outfit je skvelý.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Palkovicova 🐝 (@eripalko)

Natália  @natykerny

top: Bershka, sukňa: Stradivarius, opasok: BY FAR, topánky: Dr. Martens

Natália podľahla uniformnému štýlu s prívlastkom preppy, ktorý je ako stvorený do školských lavíc a výsledkom je tento dievčenský outfit z cenovo dostupných produktov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @natykerny

Jana  @janatini

Svoju predstavu o dokonalom jesennom outfite predstavila aj úspešná módna blogerka Jana Tomas. Za kombináciu nadrozmerného saka v mužskom štýle so základnou svetlomodrou košeľou a so širokým modelom riflí získava náš obdiv a plný počet bodov. Oceňujeme aj výrazný detail v podobe kabelky so zvieracím motívom a v neposlednom rade vizáž.

Domov
Zdieľať
Diskusia