Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2022, 10:30
Čas čítania 2:07
Dominik Vetrák

Toto je 5 najlepších seriálov na Voyo

FILMY A SERIÁLY VOYO
Uložiť Uložené

Na streamovacej platforme Voyo nájdeš množstvo zaujímavých seriálov.

Pri pohľade na najlepšie filmy, ktoré môžeš nájsť na slovenskej streamovacej službe Voyo, ti chceme odporučiť aj najlepšie seriály, ktoré tam sú. Prekvapením je, že niektoré nenájdeš ani na medzinárodných streamingových službách ako Netflix či HBO, takže si Voyo zaslúži pochvalu. 

Odporúčané
20 najlepších filmov na Voyo 20 najlepších filmov na Voyo 29. októbra 2022, 12:30

1. Mestečko Schitt’s Creek

Uznávaný komediálny seriál s hviezdou Prci, prci, prcičky sa pomaly stáva kultovým. Dej sleduje príbeh zbohatlíckej rodiny Roseovcov, ktorá sa zo dňa na deň ocitne na mizine. Zostalo im iba maličké mestečko Schitt's Creek, ktoré kedysi John, hlava rodiny, kúpil ako vtip.

Teraz sa celá rodina sťahuje do podradného motela vo svojom meste, kde sa postupne stretáva s miestnymi obyvateľmi. Manželia Johnny a Moira a ich dospelé deti David a Alexis zažívajú jeden šok za druhým. Z luxusu sa totiž dostali do reálneho života, na ktorý nie sú pripravení. Ide o úžasný rodinný komediálny seriál plný humoru a zábavných postáv.

2. Bron/Most

Na moste medzi Dánskom a Švédskom nájdu telo mŕtvej ženy, ktoré leží presne na hraničnej čiare. Tento kuriózny prípad spojí vyšetrovateľov dvoch krajín, empatického dobráka Martina Rohdeho z Dánska a strohú a odmeranú Sagu Norénovú zo Švédska. Most je nielen dejiskom prvej vraždy sériového vraha, ale aj symbolom spojenia dvoch krajín a najmä úzkej spolupráce dvoch protikladných vyšetrovateľov, ktorí prípad riešia.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy 13. apríla 2024, 8:00

Každá séria zobrazuje iný prípad a odohráva sa minimálne rok po udalostiach predošlej série. V 3. a 4. sérii dostane Saga Norénová nového kolegu, s ktorým rieši tajomné vraždy. Most má vynikajúce herecké výkony a mrazivú, severskú krimi atmosféru, akú dokážu mať len škandinávske trilery. 

3. Young Pope

Oscarový režisér Paolo Sorrentino (Mladosť, Veľká nádhera) prikročil k televíznemu projektu, a to s kontroverzným príbehom o mladom kardinálovi Lennym, ktorý čoskoro prednesie svoju prvú reč na balkóne Baziliky sv. Petra, čím sa oficiálne stane novým pápežom.

Budúci Pius XIII., ktorého stvárnil charizmatický Jude Law, vyrastal v Brooklyne a vychovali ho mníšky. Rodičovská láska mu veľa nehovorí, priateľské vzťahy už vôbec a na svet sa pozerá vlastnými očami. Vo Vatikáne spôsobí nemalý prievan. Má 47, fajčí a myšlienkami je nesmierne vulgárny a poburujúci. Taká je aj mníška (Diane Keaton) nosiaca tričko s nápisom Som panna, ktorú si do Vatikánu zavolal.

4. The Great

Satirická komediálna dráma Veľká zaznamenáva vzostup Kataríny Veľkej (Elle Fanning) z outsiderky k najdlhšie vládnucej panovníčke v dejinách Ruska v 18. storočí. Fiktívny a zábavný príbeh je o idealistickej, romantickej mladej dievčine, ktorá prichádza do Ruska uzavrieť dohodnutý sobáš s náladovým cárom Petrom (Nicholas Hoult).

Odporúčané
Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca 10. apríla 2024, 12:00

Katarína, očakávajúca pohodlný život, sa namiesto toho ocitne v nebezpečnom, spustnutom a zaostalom svete, ktorý sa rozhodne zmeniť. Jediné, čo pre to musí urobiť, je zabiť svojho manžela, premôcť cirkev, usmerniť armádu a získať dvor na svoju stranu.

5. The Night Manager

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je oddaným nočným recepčným v luxusnom hoteli v Káhire. Jedného dňa ho osloví manželka majiteľa hotela (Hugh Laurie) Sophia Alekanová (Elizabeth Debicki) s tým, že má dôkaz o tajnom obchode so zbraňami. Recepčný Pine urobí to, čo považuje za správne, a skontaktuje ju s priateľom, ktorý pracuje na britskej ambasáde. 

Recepčného Pina tento krok nevedomky vtiahne do nebezpečného sveta a podarí sa mu infiltrovať do Roperových najužších kruhov. Dostane sa do klaustrofobického a paranoidného prostredia, v ktorom nikto nemôže veriť nikomu.

Domov
Zdieľať
Diskusia