Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2022, 21:43
Čas čítania 1:19
Martin Adam Pavlík

Nemecký terminátor chce od Vémolu, aby odovzdal svoje tigre, levy a žraloky, ak prehrá

Nemecký terminátor chce od Vémolu, aby odovzdal svoje tigre, levy a žraloky, ak prehrá
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA SPRÁVY ZO SVETA STEPHAN PÜTZ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Uvidíme v Oktagone budúci rok titulový zápas dvoch terminátorov?

Český terminátor Karlos Vémola má momentálne ohlásený titulový zápas o kráľa strednej váhy proti dlhoročnému rivalovi Patrikovi Kinclovi, ktorého už raz porazil. Sily si zmerajú na poslednom turnaji Oktagonu v tomto roku 30. decembra v pražskej O2 Aréne.

Vyzerá to však tak, že Vémola bude mať čo robiť aj v novom roku, a to aj v ďalších váhových kategóriách. Už skôr prezradil, že chce uchmatnúť dva pásy domácej organizácie, a po dominantnej výhre Nemca Stephana „T-800“ Pütza v sobotu na turnaji vo Frankfurte je na stole titulový zápas v poloťažkej váhe dvoch terminátorov. 

Pütz sa výzvy nebojí, dokonca vyzval Čecha na to, aby v prípade, že s ním prehrá, odovzdal svoje zvieratá, ktoré má doma, konkrétne tigre, levy a žraloky. „Každý, kto ma pozná, vie, že mám úplne iné zmýšľanie a že som zástancom druhovo vhodného chovu,“ povedal pre Oktagon MMA Pütz.

Pütz vémola pešta
Zdroj: Oktagon MMA/so súhlasom Stephana Pütza


„Myslím, že by sme do tejto stávky rozhodne mali zahrnúť, že následne budú zvieratá umiestnené do útulku vhodného pre daný druh. Nie vystavovať ich pre vlastné potešenie v tom najmenšom priestore... To sú veci, ktoré sa mi povahovo priečia,“ dodal Nemec.

Vémola sa už skôr sebavedomo vyjadril, že ak by získal v Oktagone dva opasky, skúsil by šťastie aj v ťažkej váhe, avšak muselo by ísť len o titulový zápas. Práve k nemu momentálne mieri ďalší Nemec Hatef Moeil. Najskôr dominantne „zdemoloval“ Kerissona Rezendeho a na poslednom turnaji vo Frankfurte zdolal aj amerického UFC veterána Jeremyho Kimaballa. 

Podľa portálu MMA Fanatik chce Moeil zabojovať o titul ťažkej váhy už v najbližšom zápase, ideálne na plánovanom turnaji v Mníchove vo februári. „Nezáleží na tom, či pôjde o Vémolu alebo o niekoho iného. Vémolu doj**em! Môže prísť a doj**em ho,“ vravel nahnevane ťažkotonážnik v sobotu na tlačovej konferencii po turnaji.

„Keď sem dnes príde, tak proti Vémolovi budem zápasiť hneď teraz. Proste to prijmem hneď teraz a doriadim ho v prvom kole. Môžem bojovať aj dnes večer. Ukážem mu, čo je to ťažká váha,“ pokračoval Moeil a jasne ukázal, že českého terminátora sa ani trochu nebojí.

Domov
Zdieľať
Diskusia