Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2022, 12:30
Čas čítania 12:20
Adam Novosad

Úplná začiatočníčka za víkend pri tyči zarobí 400 eur, hovorí Martina z hostesingovej agentúry. Erotické služby sú tabu (Rozhovor)

REFRESHER NEZVYČAJNÉ POVOLANIA ROZHOVORY SEXUALITA
Uložiť Uložené

Martina sa po 16 rokoch v biznise rozhodla pretaviť skúsenosti z tancovania do vlastnej agentúry pre hostesky a tanečnice.

„Zo svojej skúsenosti viem, že keď som tancovala a ku klientovi som bola otočená chrbtom, občas som sa otočila naspäť a on mal vyzlečené nohavice. Je na žene, ako sa k tomu postaví. Ja som vždy povedala, že sa buď klient oblečie, alebo končíme. Ak tanečnica nechá muža masturbovať, to je už veľmi zlé,“ hovorí majiteľka agentúry pre tanečnice a nápojové hostesky Martina’s Agency.

Odporúčané
Gabriel robí na lodi v Severnom mori: Na 23. narodeniny som si kúpil byt a Ford Mustang. Kapitán zarobí 700 eur denne (Rozhovor) Gabriel robí na lodi v Severnom mori: Na 23. narodeniny som si kúpil byt a Ford Mustang. Kapitán zarobí 700 eur denne (Rozhovor) 9. októbra 2022, 9:30

Martina Harabišová tancovala v pánskych kluboch viac ako 15 rokov, no keď nadobudla pocit, že úroveň tanečníc aj klientov upadá, rozhodla sa založiť si vlastnú agentúru pre hostesky a tanečnice a baby dnes učí, ako zaujať, podmaniť si klienta a napokon kráľovsky zarobiť. 

My sme sa jej pýtali aj na to, čo hovorí na ponúkanie erotických služieb tanečnicami, ktoré sa nechajú prehovoriť klientmi, koľko tanečnice a nápojové hostesky zarobia a prečo sa klienti stále snažia baby prehovoriť, aby im na súkromných šou ponúkli „niečo viac“. 

Ak si chceš prečítať viac rozhovorov s ľuďmi, ktoré majú nezvyčajné povolanie, klikaj na tento odkaz. Pridaj sa do nášho klubu Refresher+ a čítaj všetky prémiové články bez obmedzenia.

striptíz, hostes, tanečnice
Zdroj: Instagram/Martina’s Agency

Ako vznikol nápad založiť si vlastnú agentúru pre hostesky?Zábave pre dospelých, ako tento biznis volám, sa venujem už 16 rokov. Ako tanečnica som pracovala posledných 15 rokov, kým som s kariérou neskončila minulý rok v novembri. Mám bohaté skúsenosti, tak som si povedala, že si založím vlastnú agentúru a budem sa špecializovať na začínajúce tanečnice a nápojové hostesky.

Keď som začínala, neexistovali agentúry s takým prístupom, aký mám k ženám ja. Aj keď som vždy zarobila nadštandardne oproti tomu, keby som mala bežné zamestnanie, naozaj zaujímavé peniaze som začala zarábať až po 10 rokoch.

Viackrát sa už stalo, že slečna poslala fotky, ale po príchode do klubu ani zďaleka nevyzerala tak, ako sľubovala, tak ju rovno otočili a poslali domov.

Pod pojmom hostesing si väčšina ľudí zrejme predstaví hostesky na rôznych akciách, ktoré stoja a usmievajú sa na hostí.

O eventové hostesky by som chcela agentúru rozšíriť v budúcnosti. Viem, že táto oblasť má potenciál, pretože sa žena dostane na zaujímavé podujatia, akcie či festivaly, čo každého láka. Je dôležité uvedomiť si, čo všetko práca na eventoch zahŕňa. Nie je to len o tom, že hosteska stojí a usmieva sa.

Odporúčané
Šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy: Strana Hlas-SD zanikne. Po Pellegriniho odchode z nej Fico poberie ľudí (Rozhovor) Šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy: Strana Hlas-SD zanikne. Po Pellegriniho odchode z nej Fico poberie ľudí (Rozhovor) 24. apríla 2024, 14:30

Event hostesing býva väčšinou spojený s cateringom, takže hostesky obsluhujú a prakticky pracujú ako servírky, len sú krajšie oblečené. Ani finančne to nie je odmeňované nejako závratne – hosteska si na eventoch môže zarobiť okolo 170 až 200 korún (7 – 8 eur) za hodinu, ak natrafí na dobrého klienta, tak možno 250 korún (10 eur).

Na druhej strane keď sa bavíme o zárobkoch nápojových hostesiek a tanečníc, tie môžu byť astronomické. Záleží len na tom, kde konkrétna slečna pracuje a ako vie samu seba prezentovať. Pokiaľ chce zarábať veľké peniaze, potrebuje mať nejakú úroveň. To sa ženy snažím naučiť.

Odporúčané
Adrián sa živí ako vyhadzovač: Chalaniskovi som musel odfúknuť lajnu koksu, keď si ju rysoval rovno na stole v podniku (Rozhovor) Adrián sa živí ako vyhadzovač: Chalaniskovi som musel odfúknuť lajnu koksu, keď si ju rysoval rovno na stole v podniku (Rozhovor) 11. septembra 2022, 9:30

Máš kluby len v Česku alebo aj na Slovensku, či v Rakúsku?

Máme kluby v Českej republike, v Rakúsku aj na Slovensku, ale nie v Bratislave. V Rakúsku máme kluby vo Viedni pre nápojové hostesky a nočný klub v Alpách.

Ja zatiaľ nemám portfólio klubov až také veľké, pretože som agentúru zakladala vo februári 2019 a povolenie od ministerstva práce sme dostali začiatkom roka 2020, keď hneď prišla korona. Ale neustále nám kluby pribúdajú.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Martina’s Agency

Vybavuješ prácu tanečniciam a nápojovým hosteskám v nočných kluboch pre pánov. Mýtus hovorí, že takéto ženy musia hosťom ponúkať extra erotické služby, ak si chcú zarobiť.

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 123205 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Či tanečnice na súkromných šou naozaj zvyknú ponúkať extra erotické služby.
  • Ako sa Martine ako tanečnice pri tyči hlásia aj 50-ročné ženy bez zubov.
  • Ako si tanečnica môže z troch fliaš šampanského niekedy zarobiť 600 eur.
  • Či klienti vedia, že s nimi popíja hosteska, ktorej cieľom je na nich zarobiť.
  • Prečo je pre klientov výzva tanečnicu pripiť a spraviť ju povoľnejšou.
  • Či klienti počas súkromnej šou ponúkajú babám peniaze za erotické služby.
  • Či sa deje, že klienti na súkromnej šou začnú onanovať alebo babu obchytkávať.
Domov
Zdieľať
Diskusia