Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti WhitePress.
3. októbra 2022, 9:35
Čas čítania 2:09
Sponzorovaný obsah

Čo je platforma WhitePress a ako vám môže pomôcť v podnikaní?

ZAUJÍMAVOSTI MARKETING REKLAMY A MARKETING
Uložiť Uložené

Obsahový marketing v sebe ukrýva omnoho viac ako len tvorbu nejakých textov a článkov.

Akákoľvek snaha o generovanie zisku alebo budovanie značky môže byť neúčinná, ak vaša obsahová stratégia nie je v súlade s potrebami kupujúceho a neobohacuje ho. Vytváranie obsahu nie je len o zapĺňaní webových stránok textom. Je aj o tom, aby ste sa umiestnili na popredných miestach vo vyhľadávačoch a aby ste svojmu publiku a potenciálnym zákazníkom poskytli cenné, a hlavne relevantné informácie, vďaka ktorým v nich môžete vzbudiť dôveru. Čo je to WhitePress® a ako vám s touto neľahkou úlohou môže pomôcť?

WhitePress® ako jednotka v obsahovom marketingu

Obsahový marketing v sebe ukrýva omnoho viac ako len tvorbu nejakých textov a článkov. Ide v prvom rade o spôsob, ako podporiť rast a viditeľnosť vašej značky v online priestore. To sa nedá bez kvalitne napísaných textov, ktoré sú navyše umiestnené na vhodných weboch – a to všetko s ohľadom na SEO a vašu marketingovú stratégiu. WhitePress – Content marketingová platforma vám dokáže celý tento proces výrazne uľahčiť a zefektívniť.

seo článok, práca, knihy
Zdroj: VK Studio/Shutterstock.com

WhitePress® je vďaka možnosti publikácie článkov v 24 jazykoch na viac ako 50 000 weboch najväčšou platformou v strednej a východnej Európe, ktorá sa zameriava na obsahový marketing. Ide o modernú službu a dokonalý servis vytvorený na mieru pre každého klienta. Platforma spolupracuje so SEO i inak zameranými agentúrami a spoločnosťami pôsobiacimi v odvetví PR, vďaka čomu poskytuje skvelý priestor na prepojenie inzerenta a vydavateľa. Každému klientovi tak dokáže ponúknuť zoznam relevantných webov, na ktorých by mal vzhľadom na svoje zameranie publikovať SEO a PR články, ktoré si zároveň môže rovno objednať.

Ako WhitePress® funguje?

Platforma funguje veľmi jednoducho a v mnohých oblastiach je intuitívna. Postačí si zdarma vytvoriť účet, kde je možné objednávať si články na všetkých trhoch, na ktorých WhitePress® pôsobí. Inzerentom sú priamo v platforme prístupné všetky potrebné informácie o vydavateľoch a ich cenových ponukách, takže nájdenie vhodného umiestnenia pre akýkoľvek článok je pre klienta hračkou.

Odporúčané
Boris Malcev z kreatívnej agentúry Monkeymedia: Pri budovaní značky záleží na emóciách Boris Malcev z kreatívnej agentúry Monkeymedia: Pri budovaní značky záleží na emóciách 7. februára 2024, 15:00

Po zadaní objednávky je ihneď žiadosť odoslaná vydavateľovi. WhitePress® celý tento proces zaisťuje a sleduje, či vydavateľ dodržal stanovené podmienky a termíny na zverejnenie obsahu. Navyše platforma umožňuje prostredníctvom bezplatného sledovacieho skriptu klientovi analyzovať návštevnosť publika, ale tiež sledovať jeho interakciu s daným článkom. Inzerenti môžu do platformy jednoducho a rýchlo vkladať vlastné články, avšak WhitePress® ponúka aj možnosť objednať si rôzne druhy obsahu od WhitePress® copywriterov alebo od špecializovaných copywriterov na voľnej nohe z databázy Content Premium.

Čo je služba Content Premium?

Aj keď WhitePress® priamo spolupracuje s množstvom kvalitných copywriterov, niektorí klienti predsa len preferujú možnosť vlastného výberu, prípadne chcú staviť na skutočného profesionála. Pre nové firmy a spoločnosti, ktoré novo vstupujú na trh a hľadajú spôsob, ako čo najefektívnejšie osloviť potenciálnych zákazníkov, je to prirodzený proces.

Aj preto od marca 2022 WhitePress® ponúka klientom možnosť zveriť tvorbu originálnych článkov na akúkoľvek tému jednému z viac ako 100 slovenských a českých špecializovaných copywriterov (a stoviek zahraničných), ktorých vizitky si inzerent môže prezrieť v databáze. Inzerenti medzi nimi nájdu odborníkov s dlhoročnou praxou a bohatými skúsenosťami, ale tiež špecialistov z rôznych odborov a priemyselných odvetví.

Komunikácia v tomto prípade prebieha cez platformu priamo s copywriterom. Je však jednoduchá a rýchla, keďže tému a formu článku si inzerenti zadávajú sami pomocou vopred pripravenej prehľadnej ponuky umiestnenej na platforme. WhitePress® následne funguje ako garant, ktorý dohliada na kvalitu spracovania obsahu i na dodržanie termínu na odovzdanie článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia