Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2022, 15:30
Čas čítania 2:35
Dominik Vetrák

Najlepšie nové filmy a seriály na Netflixe v septembri 2022

Najlepšie nové filmy a seriály na Netflixe v septembri 2022
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY NA NETFLIXE NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX FILMY 2022 NOVÉ FILMY NA NETFLIXE
Uložiť Uložené

Na Netflixe vyšlo v septembri 2022 množstvo zaujímavých seriálov a filmov. Ktoré sa oplatí vidieť najviac?

Ani september na Netflixe nebol nudný. V zozname slovenských trendov môžeš vidieť seriály ako Winx: The Fate Saga, Thai Cave Rescue (odporúčame oveľa lepší film Rona Howarda s názvom 13 Lives), Diary of the Gigolo či Dynasty.

Všetkému tomu sa však vyhni, rovnako ako filmu Blonde, ktorý sklamal na plnej čiare. Ak hľadáš naozaj kvalitné a zaujímavé seriály, máme pre teba výber 5 najlepších seriálov, ktoré vyšli na Netflixe v septembri. 

Odporúčané
Seriál Cyberpunk: Edgerunners vyrozprával úžasný cyberpunkový príbeh a dokázal to, čo hra Cyberpunk 2077 nezvládla (Recenzia) Seriál Cyberpunk: Edgerunners vyrozprával úžasný cyberpunkový príbeh a dokázal to, čo hra Cyberpunk 2077 nezvládla (Recenzia) 15. septembra 2022, 11:30

1. Cobra Kai (5. séria) – 8,5/10

Na sledovaní toho, ako si tínedžeri dávajú do držky, dospeláci pritom hláškujú a hádžu po sebe kunaie, je niečo bizarné a pútavé, čo v nás vyvoláva nielen nostalgiu, ale aj množstvo smiechu. Ak si Cobra Kai ešte nezačal pozerať, okamžite to naprav.

Piata séria je s prihliadnutím na opakujúce sa príbehové klišé azda vôbec najlepšia, a to aj napriek tomu, že sa v nej tínedžeri medzi sebou veľmi nebijú. Užiješ si aj neprimerane veľa humoru a zábavy. 

2. Narco-Saints (1. séria)

Juhokórejský kriminálny seriál zachytáva život biznismena, ktorý sa zapletie do organizovaného zločinu. Šéf drogovej skupiny ho obviní z niečoho, čo neurobil, a on sa ponára ešte viac do nebezpečného života plného drog, polície a zabíjania. Ak chce prežiť, musí sa spolčiť s políciou, čím si však na chrbát nakreslí terč.

Domov
Zdieľať
Diskusia