Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti TV Markíza.
18. septembra 2022, 13:30
Čas čítania 2:52
Sponzorovaný obsah

Love Island štartuje na Voyo už o pár dní. Predstavíme ti účinkujúcich, ktorí budú vo vile lásky

FILMY A SERIÁLY LOVE ISLAND NOVÉ SERIÁLY
Uložiť Uložené

Mladí Slováci a Česi si užijú tri mesiace flirtu a lásky na Kanárskych ostrovoch.

Premiéra reality šou plnej vášne je už za rohom. Druhú sériu Love Island si môžeš pozrieť v predstihu na Voyo už tento pondelok 19. septembra. Pravidelne ti prinášame horúce informácie, v predošlom článku sa dočítaš o všetkých novinkách z tohtoročnej série. Tentoraz ti však predstavíme účastníkov, ktorí sa vydali hľadať vzplanutie do vily lásky na Kanárskych ostrovoch. Tipneš si, medzi kým to začne hneď iskriť a odnesie si domov 75-tisíc eur?

sleduj love island
Vila na Kanárskych ostrovoch, v ktorej nakrúcajú šou Love Island.
Vila na Kanárskych ostrovoch, v ktorej nakrúcajú šou Love Island. Zdroj: Voyo/volně k použití

Hanka (21 rokov)

Hanka má už s vystupovaním na verejnosti skúsenosti, zúčastnila sa Miss Czech republic 2022. Nenechaj sa oklamať jej sladkým pohľadom, patrí medzi drsné a dominantné dievčatá, ktoré sa dožadujú pozornosti. Jej prítomnosť v miestnosti si hneď všimneš, pretože má silný prízvuk z Ostravy. Táto mladá modelka hľadá chlapa, ktorý nedovolí vo vzťahu nudu a stereotyp. 

love island
Zdroj: Voyo

Tina (23 rokov)

Tina pracuje ako „real estate brokerka“ a modelka. Na prvý pohľad hneď upúta exotickým vzhľadom, no pochádza z Čiech. Doposiaľ mala iba jeden vážny vzťah. Šou už pozerala roky, cítila, že sa do nej musí prihlásiť. Tému hľadania lásky považuje za vzrušujúcu, preto je otvorená všetkému, aj keď s randením nemá toľko skúseností. Jej sympatie si získa muž so zmyslom pre humor a dobrým srdcom.

love island
Zdroj: Voyo

Denisa (20 rokov)

Pochádza z malého českého mesta, s rodinou má vrúcny vzťah. Svoju inteligenciu a ambície sa rozhodla využiť pri štúdiu medicíny. Zvolila si odbor, o ktorom si myslí, že najlepšie zarába – stomatológiu. Pomôže jej ctižiadostivosť získať partnera a výhru 75-tisíc? Cestu za láskou by jej mohli uľahčiť početné skúsenosti s randením.

love island
Zdroj: Voyo

Sára (19 rokov)

Prežila iba jeden vážny vzťah, ktorý sa neskončil dobre. So svojím bývalým priateľom sa rozišla, pretože nevedel prestať s fajčením trávy. Odvtedy má problém s dôverou a nedokázala sa zamilovať aj napriek tomu, že by veľmi chcela. Rada flirtuje, ale väčšina mužov sa ju bojí osloviť. Ak sa niektorý predsa len odhodlá, nepustí si k telu len tak každého. Záujemca musí tvrdo bojovať.

love island
Zdroj: Voyo

Naty (23 rokov)

Táto interiérová dizajnérka z Bratislavy prirodzene priťahuje pozornosť. Na prvý dojem pôsobí, že sa na každého pozerá zhora, no opak je pravdou. V jej živote má najvyššiu hodnotu rodina, stále sa považuje za „otcovo dievčatko“. Vo voľnom čase sa rada baví, chodí do spoločnosti a flirtuje. Za dôležitý faktor vzťahu považuje sex. Ak ju muž nudí, nevidí zmysel strácať s ním čas.

love island
Zdroj: Voyo

Kryštof (27 rokov)

Kryštof je z Čiech, ale vyžaruje z neho letná a uvoľnená atmosféra, presne ako z prostredia Kanárskych ostrovov. Súdiac aj podľa jeho postavy, pracuje ako fitnes a futbalový tréner. Vyhľadáva dobrodružstvá, skúsil už aj bungee-jumping či parašutizmus. To, že má rád v živote adrenalín, potvrdzuje aj fakt, že preferuje silné a iniciatívne ženy, ktoré doplnia jeho pokojnú povahu. 

love island
Zdroj: Voyo

Zbyněk (21 rokov)

Zbyněk je tichý „sympaťák,“ ktorý si bude pravdepodobne rozumieť s každým. V spoločnosti je celkom nevýrazný, no na druhej strane ženy priťahuje jeho úprimný úsmev a hrejivý pohľad. Randenie a zoznamovacie apky mu nie sú cudzie. Považuje sa však za romantickú dušu a preferuje dlhodobé vzťahy, oproti tým na jednu noc. 

love island
Zdroj: Voyo

Štefan (29 rokov)

Pochádza z Košíc, veľa cestoval, žil v Amerike a momentálne býva v Prahe. Rád hovorí, že všade bol a všetko vie. Má za sebou tri dlhodobé vzťahy, takže presne vie, čo hľadá. Jeden z jeho vzťahov stroskotal preto, že priateľka chcela, aby bola stredom jeho vesmíru a odstrihol svoje okolie. Ak by sa do podobnej situácie opäť dostal, bol by to pre lásku ochotný podstúpiť znova. 

love island
Zdroj: Voyo

Dave (20 rokov)

V spoločnosti zvykne zaujať úlohu zabávača, pretože nič neberie vážne a dokáže vytvoriť uvoľnenú atmosféru. Plne si neuvedomuje, že ho ženy považujú za veľmi príťažlivého muža. Má silný, východočeský prízvuk, pre ktorý mu niekedy cudzí ľudia nerozumejú. Love Island považuje okrem iného ako šancu na zviditeľnenie. 

love island
Zdroj: Voyo

Jacob (26 rokov)

Prirodzene vyvoláva rešpekt. Svoje myšlienky vyslovuje pokojne a vyrovnane, má hlboký a mužne znejúci hlas. Na komunikácii si dáva záležať, nebojí sa o veciach otvorene hovoriť. Vzhľadom na jeho povahu preferuje submisívne ženy, neznáša hysterické výstupy a konflikty. Mal obdobie, keď potreboval byť sám, teraz je však pripravený aj na dlhodobý vzťah.

love island
Zdroj: Voyo
Anketa:
Kto ťa zaujal na prvý pohľad?
Hanka
Tina
Denisa
Sára
Naty
Kryštof
Zbyněk
Štefan
Dave
Jacob
Hanka
53 %
385 Hlasov
Tina
12 %
88 Hlasov
Denisa
7 %
49 Hlasov
Sára
4 %
29 Hlasov
Naty
5 %
36 Hlasov
Kryštof
2 %
15 Hlasov
Zbyněk
6 %
40 Hlasov
Štefan
3 %
20 Hlasov
Dave
3 %
18 Hlasov
Jacob
6 %
40 Hlasov

Tri mesiace v exotike a noci plné flirtu. Kto bude podľa teba tvoriť šťastný pár, ktorý si odnesie domov 75-tisíc eur? Nezabudni, že druhá séria Love Island sa začína na Voyo už v pondelok 19. septembra. Na premiéru na Markíze si ešte budeš musieť počkať. 

kto nájde lásku?

Domov
Zdieľať
Diskusia