Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2021, 14:30
Čas čítania 4:47
Tímea Krauszová

Česko-slovenské Too Hot to Handle? Navštívili sme vilu na exotickom ostrove, kde natáčajú novú reality šou, takéto budú pravidlá

Česko-slovenské Too Hot to Handle? Navštívili sme vilu na exotickom ostrove, kde natáčajú novú reality šou, takéto budú pravidlá
Zdroj: TV Markíza
REFRESHER LOVE ISLAND
Uložiť Uložené

Strávili sme víkend vo vile z Love Island.

Obrovská vila na slnkom zaliatych Kanárskych ostrovoch ponúka brutálny výhľad pre všetkých: účinkujúci v pripravovanej reality šou Love Island sa pozerajú na skalnaté kopce a užívajú si horúce španielske slnko, no a my diváci máme zase výborný výhľad na účinkujúcich. Sledovať ich bude 52 kamier a vo vile budú bojovať o lásku a peniaze.

Ako to vyzerá na pľaci jednej z prvých zoznamovacích reality šou na svete? Strávili sme vo vile celý víkend, rozprávali sme sa s členmi produkcie aj s komparzistami a na vlastnej koži sme si vyskúšali, aký život asi budú mať účinkujúci v priebehu nasledujúcich 8 týždňov.

Vila na Kanárskych ostrovoch, v ktorej nakrúcajú šou Love Island.
Vila na Kanárskych ostrovoch, v ktorej nakrúcajú šou Love Island. Zdroj: Voyo/volně k použití

Tri mesiace s cudzími ľuďmi v exotickej vile

Obrovská vila má všetko, čo potrebuješ na dokonalú exotiku. Vonkajšiu kuchyňu, krytý altánok, bazén aj s nafukovačkami a ležadlami, priestrannú obývačku... no len jednu spálňu. V tej budú spať všetci účinkujúci (dvaja na jednej posteli).

Odporúčané
Lu po odstúpení z Love Islandu: Keby bola Adriana za, ja by som bol v pohode s tým, že zo šou odídeme ako pár (Rozhovor) Lu po odstúpení z Love Islandu: Keby bola Adriana za, ja by som bol v pohode s tým, že zo šou odídeme ako pár (Rozhovor) 29. októbra 2023, 14:30

Pravidlá hry sú jasné. Prvých desať účinkujúcich (päť mužov a päť žien) hneď v úvode šou vytvára dvojice. Vyberajú si podľa toho, kto sa im viac páči. Nasledujú týždne organizovaných hier a aktivít (zo zahraničných sérií vieme, že to môže byť napríklad spoločný tanec, masáž, bozkávacia hra a ďalšie), intrigy a strategické kroky zo strany účinkujúcich.

Love Island.
Love Island. Zdroj: TV Markíza

Vyhrať totiž môžeš len v prípade, že na konci šou budeš stále vo dvojici. Zo šou ťa môžu vyhodiť ľudia pomocou hlasovania, alebo vypadneš, keď ostaneš sám. Pravidelne pritom môžu prichádzať aj ďalší účinkujúci, ktorí zamiešajú karty: rozbijú niektoré dvojice a vytvoria sa ďalšie. 

Súťažiaci sa pritom prvýkrát uvidia až vo vile. Aj príchod na ostrovy zariadila produkcia tak, aby každý jeden letel inou linkou, bol ubytovaný v inom hoteli a doviezli ho do vily samostatne, takže emócie zo stretnutia na kamere budú skutočné.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 103339 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Dostávajú účinkujúci scenár od produkcie a musia sa ním riadiť?
  • Majú za účasť v šou zaplatené, aj keď nevyhrajú?
  • Budú Zuzana Strausz Plačková alebo Andrea Szakálová medzi súťažiacimi?
  • Môžu vo vile fajčiť alebo piť alkohol?
  • V akom prípade zasiahne produkcia do diania pred kamerami?
  • Prečo si účastníci britskej série siahli na život a ako sa to premietlo do pravidiel aj u nás?
  • Pozri si fotky vily, v ktorej budú šou nahrávať.
Domov
Zdieľať
Diskusia