Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Markíza.
17. septembra 2022, 13:30
Čas čítania 2:03
Sponzorovaný obsah

K sexi súťažiacim, k flirtu a k iskrivým vzťahom pribudnú dve nové online šou. Pozri sa, čo prináša druhá séria Love Island

ZAUJÍMAVOSTI LOVE ISLAND REALITY ŠOU TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Voyo postavilo online štúdio priamo na ostrove.

Horúca reality šou Love Island odštartovala 19. septembra na Voyo a neskôr na obrazovkách televízie Markíza. Ak si verným fanúšikom, určite už nedočkavo odpočítavaš dni do začiatku druhej série, ktorá prináša niekoľko zaujímavých noviniek.

Love Island
Zdroj: Love Island

Môžeš sa tešiť na pikantné zákulisné informácie, ale aj interaktívne ovplyvňovanie diania vo vile. K sexi súťažiacim, k flirtu a k iskrivým vzťahom totiž pribudnú dve nové online šou: Beach Hut a Hideaway, ktoré budeš môcť sledovať na webe Markíza Plus aj v rovnomennej mobilnej aplikácii. Obe novinky majú jasný cieľ. Priniesť ti ešte viac zaujímavého a unikátneho obsahu o dianí vo vile aj o súkromí účastníkov.

Online štúdio na ostrove

„Oba nové formáty by mali divákom ponúknuť odpovede na všetky otázky, ale taktiež priniesť niečo navyše. Vôbec po prvýkrát sme postavili online štúdio mimo hraníc Slovenska, a to priamo na Kanárskych ostrovoch, kde sa Love Island natáča,“ prezradil Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Voyo official (@voyo.sk)

„Beach hut bude pracovať s dianím vo vile, ako aj so samotnými súťažiacimi. Tým, že sa táto šou bude vyrábať priamo v centre diania, získa punc jedinečnosti a bude aj omnoho interaktívnejšia. Diváci sa môžu tešiť na exkluzívne rozhovory, neodvysielané zábery a taktiež na nejaké tie pikantnosti,“ dodáva Michal.

Známe tváre z prvej série

Novou online šou Beach hut ťa bude sprevádzať finalistka prvej série Gabriela Gašpárová. Tá netajila svoje nadšenie z toho, že bude opäť súčasťou Love Islandu, ktorý je vraj jej srdcovou záležitosťou. Teší sa, že má možnosť vidieť fungovanie reality šou aj z druhej strany. Ako sama prezradila, ponuka moderovať Beach hut je pre ňu síce česť, no zároveň životná výzva.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Voyo official (@voyo.sk)

Oporou jej však bude jej priateľ Petr Havránek, s ktorým našli lásku práve vďaka tejto populárnej zoznamovacej šou. Petr jej bude na ostrove pomáhať pri príprave novej šou, v ktorej ho dokonca občas uvidíš ako hosťa, ktorý bude komentovať dianie vo vile. Okrem toho však bude mať na starosti aj aktivity na sociálnych sieťach.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Voyo official (@voyo.sk)

Čo prezradí rodina a kamaráti?

Druhá novinka Hideaway ti odhalí zaujímavosti z osobných životov súťažiacich. Tešiť sa môžeš aj na exkluzívne rozhovory s ich rodinou a kamarátmi či na aktuálne témy a pikošky. Online redaktorky Natália Bačíková a Dominika Rachůnková, ktoré ťa budú týmto formátom sprevádzať, budú rozoberať aj články a diskusie o Love Islande v médiách a na sociálnych sieťach.

Pridaj sa k účastníkom Love Islandu aj ty.
Pridaj sa k účastníkom Love Islandu aj ty. Zdroj: Voyo

Aj ty môžeš ovplyvniť dianie na ostrove

Pri pozeraní druhej série nemusíš len nečinne sedieť. Prostredníctvom aplikácie Love Island Česko Slovensko totiž môžeš rozhodovať, ako sa bude dianie vo vile vyvíjať. Zasiahnuť budeš môcť pomocou interaktívnych hlasovaní a ďalšieho zaujímavého obsahu v aplikácii, v ktorej už teraz prebiehajú prvé interakcie s fanúšikmi.

Vila na Kanárskych ostrovoch, v ktorej nakrúcajú šou Love Island.
Vila na Kanárskych ostrovoch, v ktorej nakrúcajú šou Love Island. Zdroj: Voyo/volně k použití

„Rovnako ako obsah na webe, tak aj aplikáciu by sme radi ešte viac vylepšili – tento rok sa preto fanúšikovia môžu tešiť na úplne nový koncept hlasovania a viac príležitostí, ako ovplyvniť dianie vo vile,“ uviedol Michal Borec.

Navyše, digitálny tím skupiny Markíza neustále pracuje na ďalších kreatívnych konceptoch a obsahu. Postupne totiž chcú obohacovať ponuku služby Markíza Plus, ktorú poznáš vďaka inovovanej sprievodnej šou Farma X-tra k populárnej Farme, či vďaka magazínu Voyo News, ktorý predstavuje novinky v ponuke najznámejšej a najobľúbenejšej slovenskej streamovacej služby.

Späť
Zdieľať
Diskusia