Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2022, 21:01
Čas čítania 0:25
Dominik Vetrák

Entergalactic od Netflixu a Kid Cudiho pripomína Spider-Man: Into the Spider-Verse. Čaká nás animované prekvapenie roka?

Entergalactic od Netflixu a Kid Cudiho pripomína Spider-Man: Into the Spider-Verse. Čaká nás animované prekvapenie roka?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ENTERGALACTIC
Uložiť Uložené

Sex, vášeň a seriózne zobrazenie dospelého života. Animovaný seriál Intergalactic so Selenou Gomez a s Timothéem Chalametom ukazuje nádherný trailer.

Netflix ukázal debutový trailer zo skvelo vyzerajúcej animovanej série Entergalactic. Štýl animácie nám pripomína komiksovku Spider-Man: Into the Spider-Verse, akurát s ešte dospelejšími témami a autentickými postavami. 

Odporúčané
Rings of Power: Prečo prišli Gandalf a Saruman do Stredozeme až v 3. veku a čo sa stalo po skončení Pána prsteňov? Rings of Power: Prečo prišli Gandalf a Saruman do Stredozeme až v 3. veku a čo sa stalo po skončení Pána prsteňov? 13. septembra 2022, 14:30

Hlavnou postavou je umelec Jabari (Kid Cudi) z New Yorku, ktorý sa práve rozišiel so svojou milovanou priateľkou Carmen (Laura Harrier). Následne však spozná svoju novú susedu Meadow (Jessica Williams), s ktorou si hneď padnú do oka. Jeho milostný život však opäť skomplikuje jeho ex, ktorá sa ho nedokáže vzdať... a možno ani on jej.

Meadowinu kamošku hrá Vanessa Hudgens, zatiaľ čo Jabarimu v životných problémoch pomáha kamoš Jimmy s hlasom Timothéeho Chalameta. Prvú sériu Entergalactic uvidíme na Netflixe už 30. septembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia