Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2022, 19:29
Čas čítania 0:25
Tímea Krauszová

Rakúšania ukázali lôžkové vlaky ako vystrihnuté zo Star Treku. Takto pohodlne môžeš „nočákom“ cestovať do Talianska už v lete 2023

NEWS CESTOVANIE RAKÚSKO SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Do nových vlakov investovali stovky miliónov eur.

Rakúsky dopravca ÖBB predstavil novú generáciu nočných vlakov Nightjet. Premenou prešli všetky vagóny, celkovo do nočných spojov investovali viac ako 700 miliónov eur. 

V Taliansku za jednu noc

Viac priestoru, krajší interiér a rýchle spojenie do Talianska, chváli sa rakúsky dopravca na Facebooku. „Nightjet ponúka viac pohodlia a súkromia, oveľa viac nových technických možností a viac priestoru,“ informuje na sociálnej sieti.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Taliansku 10 zaujímavostí o Taliansku 26. júla 2022, 9:30

V spacej časti pribudli dve nové miesta a v lôžkovej až štyri. Okrem toho ponúkajú aj mini kabínky, ktoré sa dajú zamknúť a sú vhodné pre sólo cestovateľov.

Nočné vlaky s vynoveným interiérom vyvezú prvých cestujúcich do Talianska už počas najbližšej sezóny v lete 2023.

Vynovený interiér nočných spojov rakúskej spoločnosti ÖBB.Vynovený interiér nočných spojov rakúskej spoločnosti ÖBB.Vynovený interiér nočných spojov rakúskej spoločnosti ÖBB.Vynovený interiér nočných spojov rakúskej spoločnosti ÖBB.
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia