Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2022, 11:02
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

HBO ukázala prvé sekundy zo seriálu The Last of Us. Hlas Pedra Pascala ťa prenesie priamo do hier

HBO ukázala prvé sekundy zo seriálu The Last of Us. Hlas Pedra Pascala ťa prenesie priamo do hier
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX PROGRAM HBO MAX THE LAST OF US SERIÁL
Uložiť Uložené

Nie je to veľa, ale pár sekúnd zo seriálu ťa dobre namotá.

Televízna stanica HBO vydala 2-minútový trailer s množstvom doteraz nevidených záberov z očakávaných seriálov a ich nových sérií, ako Succession, House of the Dragon, The White Lotus a ďalšie.

V závere sme sa dočkali aj niekoľkých sekúnd zo seriálu The Last of Us, ktorý tvorca seriálu Chernobyl nakrútil podľa slávnej videohry. Na seriáli pracoval aj Neil Druckmann, jeden z režisérov oboch častí hernej série. 

Odporúčané
Zoradili sme filmy zo sveta Harryho Pottera od najhoršieho po najlepší. Niektoré nestoja ani za jedno pozretie Zoradili sme filmy zo sveta Harryho Pottera od najhoršieho po najlepší. Niektoré nestoja ani za jedno pozretie 19. augusta 2022, 9:30

Síce ide len o niekoľko sekúnd, fanúšikov hier poteší aj to. V záberoch vidíme ukážku emotívnych scén z hry, pričom nám Pedro Pascal ukazuje, aký bude mať jeho postava hlas. Milo nás prekvapil, keďže znie takmer identicky ako herný Joel v podaní herca Troya Bakera. Jednu vetu prednesie aj herečka Bella Ramsayová ako Ellie a vidíme aj herca Nicka Offermana v role Billa. Je pravdepodobné, že oproti hrám bude mať v seriáli viac priestoru.

Prvá séria The Last of Us dorazí na HBO Max začiatkom roka 2023. Dovtedy sa môžeš oboznámiť s príbehom a postavami v hre The Last of Us: Part I, ktorá je remakom pôvodnej hry dostupnej na PS3 a PS4 a vychádza už 2. septembra. 

Úsek s The Last of Us začína približne v čase 1:38 min.

Domov
Zdieľať
Diskusia