Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2022, 8:30
Čas čítania 3:04
Dominik Vetrák

She-Hulk: aký je marvelovský nový seriál a budeme ho pozerať aj po prvej časti?

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY MARVEL SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY SHE-HULK
Uložiť Uložené

She-Hulk má azda najkratší zrod hrdinu v celom svete Marvelu a nám sa to pozdáva.

She-Hulk je nový marvelovský komediálny seriál z právnického prostredia, no po prvej časti ešte nemôžeme povedať, že by tvorcovia splnili čo i len jedno z týchto kritérií. Samozrejme, čaká nás ešte osem epizód a z trailerov vieme, že hlavná hrdinka Jennifer Walters bude riešiť viaceré právne prípady.

Keď komediálny seriál nie je vtipný

Seriál, ktorý je koncipovaný ako komédia, zatiaľ pôsobí menej vtipne ako aj tie serióznejšie marvelovské filmy a seriály. 

Odporúčané
10 najlepších seriálov s dabingom na Netflixe 10 najlepších seriálov s dabingom na Netflixe 13. augusta 2022, 16:30

She-Hulk má v prvej časti feel good atmosféru so zábavnými dialógmi a skvelou herečkou Tatianou Maslany v role She-Hulk/Jennifer Walters, no nedá sa povedať, že by sme sa čo i len raz zasmiali. 

She-Hulk
Zdroj: Marvel Studios

Seriál ako taký nás však po prvej časti celkom baví. Tvorcov môžeme pochváliť za to, že zbytočne nenaťahovali premenu Jennifer na She-Hulk. Svoj tréning, premenu a všetko s tým spojené absolvovala v rekordne krátkom čase – už v debutovej epizóde. Scenáristi si zaslúžia pochvalu, že to zvládli tak expresne a bez toho, aby tým ohrozili kvalitu.

Hlavná postava je veľmi sympatická

Hlavnou postavou je už spomínaná Jennifer Walters, horlivá právnička a sesternica Brucea Bannera. Tomu sa podarilo vyrobiť prototyp zariadenia, ktoré ho udržiava v ľudskej forme. Po autonehode sa však zariadenie zničí, avšak Bruce ešte predtým začne krvácať, pričom sa jeho krv dostane do žíl Jennifer. Tá sa okamžite premieňa na She-Hulk a nasleduje chvíľa chaosu, ale aj úsmevných momentov a odkazov na predošlé udalosti vo svete Marvelu.

Domov
Zdieľať
Diskusia