Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. apríla 2024, 15:14
Čas čítania 0:45
Barbora Adamkovičová

Deadpool a Wolverine zachraňujú svet v novom traileri. Ide o najočakávanejšiu marvelovku od čias Avengers: Endgame

FILMY A SERIÁLY DEADPOOL & WOLVERINE DEADPOOL 3 MARVEL
Uložiť Uložené

V kinách sa na novinku môžeš tešiť už 26. júla.

Po megaúspešnom teaseri sa fanúšikovia obľúbenej marvelovky konečne dočkali aj očakávaného traileru na nový film Deadpool & Wolverine. Okrem oficiálneho traileru, ktorý na Youtube zdieľal Ryan Reynolds, sa iniciatívy ujali aj herci zo známej franšízy. Film má mať premiéru už toto leto.

Odporúčané
Nový Deadpool trailer zlomil rekordy v sledovanosti. Za deň si ho pozrelo takmer 400 miliónov ľudí Nový Deadpool trailer zlomil rekordy v sledovanosti. Za deň si ho pozrelo takmer 400 miliónov ľudí 14. februára 2024, 13:34

Ryan Reynolds, ktorý vo filme stvárňuje hlavnú postavu Wade Wilsona alias Deadpoola, na svojom Instagrame už včera zdieľal oficiálny poster filmu, čím nadchol tisíce divákov. „Hugh si kvôli tomuto dal urobiť nechty,“ vtipkoval v opise príspevku. Odkazoval tým na metalické pazúry Hugha Jackmana, ktorý hrá Wolverina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

„Najlepší kamaráti chodia na manikúru spolu,“ komentovala nadšená fanúšička. „Toto je najlepší pondelok môjho života,“ priznal ďalší používateľ. V novom traileri Deadpool a Wolverine zachraňujú svet. Nechýba množstvo akcie, ale rovnako ani vtipných hlášok, ako sme už najmä z filmov s Deadpoolom zvyknutí. Sleduj prvé oficiálne zábery z najočakávanejšej marvelovky od čias Avengers: Endgame vo videu nižšie.

Očakávaný film bude súčasťou multivesmíru, čo znamená, že sa v ňom možno objavia aj iné legendárne postavy zo ságy o X-menoch. Tešiť sa môžeš aj na viacero variantov postavy Deadpoola, ako napríklad Dogpool.

Domov
Zdieľať
Diskusia