Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2022, 12:30
Čas čítania 5:39
Tímea Krauszová

Keď sa celebrity seknú: 4 príklady trápnej reklamy na celebritnú kozmetiku, ktorá hviezdam zarobila akurát tak na hejty

MÓDA KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Millie Bobby Brown ukázala fejkovú skincare rutinu a Jennifer Lopez s filtrami na tvári tvrdí, že je krásna vďaka olivovému oleju. Celebritné kozmetické značky sa nevyhli niekoľkým trapasom.

S kozmetickými značkami celebrít sa v posledných rokoch roztrhlo vrece. Nie každá však zvláda svoju marketingovú stratégiu. V snahe predať čo najviac a zapôsobiť na fanúšikov nemajú niektoré influencerky či herečky problém rovno zaklamať alebo aspoň trošku zavádzať. V upravených videách často vyzdvihujú svoju značku ako jediný dôvod ich krásnej pleti a kritikov automaticky označujú za dezinformátorov.

Vybrali sme pre teba najväčšie kauzy za posledné roky, ktoré pobúrili odborníkov aj zákazníkov. Čím sa nechtiac strápnili Kylie Jenner, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez a Millie Bobby Brown?

V Refresheri sa biznisu s krásou a starostlivosti o telo venujeme kriticky. Oslovujeme odborníkov, vyvraciame najväčšie mýty a prinášame ti overené informácie v zábavnej forme. Navštevujeme aj ambulancie plastických či kožných chirurgov a prinášame ti reportáže z najžiadanejších skrášľovacích procedúr na Slovensku. Ak chceš viac takéhoto obsahu, pridaj sa do klubu Refresher+.

Čo je viac: protokol a hygiena alebo pekná fotka na Instagrame?

Kylie Jenner schytala začiatkom augusta 2022 vlnu kritiky za fotografie v laboratóriu, pričom na sebe nemala ochranné pomôcky ako rúško či rukavice. Hviezda reality šou začala podnikať v osemnástich, keď založila značku Kylie Cosmetics.

Odporúčané
TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur 21. marca 2024, 11:30

V snahe dokázať, že aj po siedmich rokoch je stále aktívne zapojená do procesov vo firme, zachytila na svojich sociálnych sieťach výlet do milánskej továrne. Fanúšikom chcela priniesť pohľad do zákulisia a v krátkom videu ukazuje, že talianske mesto módy a dizajnu navštívila len na 24 hodín.

V továrni ukazovala obrovskú nádobu plnú tekutiny, ktorá pripomínala tekutý mejkap (produkt kvapkal z hlavice do nádoby, podľa niektorých išlo homogenizátor). Takisto miešala sypký produkt, ktorý, súdiac podľa trblietavej textúry, mohol byť rozjasňovač.

@kyliejenner perfecting new @kyliecosmetics ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Nemala rúško, sieťku na vlasoch ani rukavice na rukách, oblečený mala len biely plášť. Nakláňala sa však ponad nádoby s produktmi, dotýkala sa ich a zrejme s nimi aj pracovala. Fotky z laboratória neskôr uverejnila na Instagrame s opisom „v labáku pre vás pripravujem nové zázraky“.

Odporúčané
Rihanna, JLo či Kylie Jenner. Roztrhlo sa nám vrece s kozmetikou od celebrít, stojí však za tie peniaze? Rihanna, JLo či Kylie Jenner. Roztrhlo sa nám vrece s kozmetikou od celebrít, stojí však za tie peniaze? 8. januára 2021, 14:30

V komentároch pod príspevkom jej ľudia vyčítali nedodržiavanie hygienických pravidiel. „Takže produkt zahŕňa aj tvoje vlasy?“ pýta sa jeden z komentujúcich. „Toľko nedodržaných pravidiel v laboratóriu,“ sťažuje sa ďalší. Jenner otvorene skritizoval aj Kevin James Bennet, vizážista, ktorý za svoju prácu získal aj ocenenie Emmy. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 119540 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako Kylie reagovala na obvinenia, že nedodržaním pravidiel znehodnotila produkty.
  • Prečo sa do Gwyneth Paltrow „obuli“ kožní lekári po tom, čo zverejnila svoju beauty rutinu.
  • V čom sa previnila Jennifer Lopez, keď ju ľudia označili za neautentickú pri propagovaní svojej kozmetiky.
  • Ako sa mladej Millie Bobby Brown podarilo strápniť na internete pri ukazovaní vlastných produktov.
Domov
Zdieľať
Diskusia