Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2022, 18:28
Čas čítania 0:34
Richard Balog

Kanye West minul viac ako 4 milióny dolárov v módnom dome Balenciaga od začiatku tohto roka

Kanye West minul viac ako 4 milióny dolárov v módnom dome Balenciaga od začiatku tohto roka
Zdroj: Youtube
MÓDA BALENCIAGA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Značnú časť raperových nákupov tvorili produkty zo ženských kolekcií.

Kanye West minul viac ako štyri milióny dolárov v módnom dome Balenciaga od začiatku tohto roka. Informáciu zverejnil raper na Instagrame prostredníctvom snímky svojho účtu v online obchode. Správu neskôr priniesol portál Hypebeast

Značnú časť raperových nákupov tvorili produkty zo ženských ready-to-wear kolekcií, a to konkrétne za približne 1,1 milióna dolárov. Jednotlivé kúsky pravdepodobne skončili v zbierkach herečiek Julie Fox a Chaney Jones, s ktorými sa stretával v posledných mesiacoch. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by HYPEBEAST (@hypebeast)

Nie je žiadnou novinkou, že bývalý manžel Kim Kardashian patrí medzi obdivovateľov francúzskej značky a zároveň priateľov kreatívneho riaditeľa Demnu Gvasaliu. Návrhár pomáha Westovi aj s líniou Yeezy Gap, keď spoločne predstavili kolekciu základných mikín a tričiek s podtitulom Engineered by Balenciaga. 

Len pred približne dvomi týždňami sme priniesli informáciu, že Ye nevrátil požičané kusy oblečenia, za ktoré majiteľ žiada 400-tisíc dolárov ako náhradu škody. 

Odporúčané
Kanye West nevrátil požičané oblečenie. Majiteľ žiada 400-tisíc dolárov   Kanye West nevrátil požičané oblečenie. Majiteľ žiada 400-tisíc dolárov 9. júla 2022, 9:10
Domov
Zdieľať
Diskusia