Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2022, 9:10
Čas čítania 0:37
Richard Balog

Kanye West nevrátil požičané oblečenie. Majiteľ žiada 400-tisíc dolárov

Kanye West nevrátil požičané oblečenie. Majiteľ žiada 400-tisíc dolárov
Zdroj: Getty Images for Universal Music Group/Kevin Mazur
MÓDA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Interpret nevrátil trinásť kusov oblečenia a nezaplatil ani za ich prenájom, tvrdí David Casavant.

Kanye West má na krku problém. Súkromný zberateľ archívnych modelov oblečenia David Casavant obvinil interpreta z toho, že nevrátil požičané odevy, a žiada 400-tisíc dolárov, píše Billboard. Casavant požaduje 221 810 dolárov za nezaplatené poplatky a 195 100 dolárov za náhradu jednotlivých predmetov v prípade, že ich West stratil alebo zničil. 

Casavant tvrdí, že Ye nevrátil trinásť odevov, ktoré si prenajal vo februári v roku 2020, a od októbra v tom istom roku prestal platiť poplatky. 

Právnici Casavanta napísali: „Všetky predmety sú vzácne a cenené pre svoj význam v histórii módy. Nie sú to zameniteľné komodity. Náhradné poplatky odrážajú stratu budúcich prenájmov, publicity a stratenú hodnotu archívu ako celku, keďže každý stratený predmet je súčasťou väčšej zbierky, ktorá svoju hodnotu odvodzuje od svojej úplnosti.“

S Davidom Casavantom sme urobili rozhovor v roku 2015 a Westa vtedy označil za úžasného človeka, s ktorým je radosť spolupracovať vďaka jeho vedomostiam z oblasti módy. Dnes má na rapera pravdepodobne iný názor. 

Kanye West
Zdroj: Getty Images for Universal Music Group/Kevin Mazur
Odporúčané
Kabelka, ktorá je zároveň prenosný reproduktor. Módny dom Balenciaga predstavil novú spoluprácu s Bang & Olufsen Kabelka, ktorá je zároveň prenosný reproduktor. Módny dom Balenciaga predstavil novú spoluprácu s Bang & Olufsen 7. júla 2022, 20:15
Domov
Zdieľať
Diskusia