Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2022, 20:00
Čas čítania 1:45
Martin Adam Pavlík

TOP 3 v pondelok: Vaginálny sekrét ako parfum, Maďarsku dochádza benzín a Kaščák sa ospravedlnil za biskupa Haľka na Pohode

TOP 3 v pondelok: Vaginálny sekrét ako parfum, Maďarsku dochádza benzín a Kaščák sa ospravedlnil za biskupa Haľka na Pohode
Zdroj: Refresher
REFRESHER NEWS TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Toto sú najdôležitejšie správy dnešného dňa.

Vaginálny sekrét ako parfum

Tiktok prichádza s ďalším bizarným trendom, volá sa vabbing a vraj vďaka nemu ženy ľahšie prilákajú partnera. Podstata je jednoduchá, ženy si po novom natierajú svoj vaginálny sekrét na zápästia, krk, za uši a všade tam, kde sa bežne voňavkujú. 

Natieranie si sekrétu na telo odštartovala na sociálnej sieti influencerka a spisovateľka Mandy Lee. Video o vabbingu zverejnila pred niekoľkými týždňami a v súčasnosti má už viac ako 1,5 milióna videní. Viac si môžeš prečítať tu.

Maďarsku dochádza benzín napriek obmedzeniam pri nákupe

Nižšie ceny benzínu v Maďarsku spôsobujú nedostatok pohonných látok. Nepomáha ani obmedzenie množstva benzínu na nákup. Generálny riaditeľ MOL-u Zsolt Hernádi vraví, že sú ďaleko za tým bodom, keď môže benzín stáť len 480 forintov za liter. Informuje o tom ATV.


Podľa Hernádiho je stropovanie cien neudržateľné a Maďarsko sa nachádza v mimoriadne nebezpečnej situácii. Jedným z následkov je totiž nedostatok benzínu. Vytváranie zásob je pri vysokej konzumácii za nízku cenu pomalé, krajina má k dispozícii len zhruba tretinu potrebného množstva. Z pohľadu trhu bude potrebné stropovanie skôr či neskôr zastaviť, povedal Hernádi. Viac si môžeš prečítať tu.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Getty Images/Sean Gallup

Kaščák sa ospravedlnil za prítomnosť Jozefa Haľka na Pohode

Organizátor Pohody Michal Kaščák sa ospravedlnil za prítomnosť biskupa Jozefa Haľka na festivale. Už niekoľkýkrát tam bola spovednica, v ktorej Haľko spovedal návštevníkov. Biskup sa však neslávne preslávil, keď kritizoval bozk dvoch žien v slovenskom seriáli Priznanie na RTVS, a za jeho homofóbne výroky ho taktiež nominovali na anticenu Homofób roka. Za šíriteľa nenávisti a homofóbie ho označil aj Inštitút ľudských práv.

„Mysleli sme si, že ukážeme, že sme výrazne tolerantnejší ako on. Jeho chuť prísť som považoval za istý druh odvahy a sebareflexie. V tomto uvažovaní som zle odhadol situáciu, čo považujem za chybu,“ povedal Kaščák pre Denník N. Sklamalo ho, že zo strany biskupa nezaznel názor smerujúci k pochopeniu alebo tolerancii. Spätne vníma, že organizátori neboli dostatočne citliví. Viac si môžeš prečítať tu.

Michal Kaščák.
Michal Kaščák. Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Instagramový post dňa

Florence Pugh zareagovala na hejterov, ktorí komentovali jej prsia. Herečka najskôr zažiarila na prehliadke najnovšej kolekcie značky Valentino v Ríme. Oblečená bola v cyklámenových šatách, pričom jemná látka jej na hrudi takmer úplne odhaľovala prsia.

„Vedela som, keď som si obliekla tie neuveriteľné šaty od Valentina, že za žiadnych okolností sa to nezaobíde bez komentárov,“ napísala herečka na sociálnu sieť. „Je zaujímavé sledovať a zažiť, aké je ľahké pre mužov totálne zničiť ženské telo. Verejne, hrdo, tak, aby to každý videl. Dokonca to robíte s vašou pozíciou a pracovným emailom v profile...?“ dodala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Florence Pugh (@florencepugh)






Domov
Zdieľať
Diskusia