Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2022, 6:47
Čas čítania 1:01
Jana Chovancová

Tiktok prichádza s ďalším bizarným trendom: Ženy, používajte vaginálny sekrét ako parfum, ľahšie prilákate partnera

NEWS INFLUENCERI TIK TOK TRENDY
Uložiť Uložené

Nový trend sa nazýva vabbing a vraj vďaka nemu ženy ľahšie prilákajú partnera.

Vabbing, ďalší bizarný trend na sociálnej platforme Tiktok, sa stal virálny po celom svete. Podstata je jednoduchá, ženy si po novom natierajú svoj vaginálny sekrét na zápästia, krk, za uši a všade tam, kde sa nosí parfum. Píše o tom ABC.

Ľudia na Tiktoku o novom trende hovoria, že údajne feromóny zo ženskej vagíny môžu dopomôcť prilákať partnerov. 

@keni.mov Will be vabbing from here on out 😏 #PlutoTVIsFree #review #vab #vabbing #firstimpression ♬ Top Off - Gunna

Natieranie si sekrétu na telo odštartovala na sociálnej sieti influencerka a spisovateľka Mandy Lee. Video o vabbingu zverejnila pred niekoľkými týždňami a v súčasnosti má už viac ako 1,5 milióna videní. 

„Prisahám, že ak to budete praktizovať, pritiahnete si k sebe ľudí napríklad na rande, alebo na jednorazový sex. Alebo budete celú noc dostávať nápoje zadarmo,“ hovorí Mandy. 

Veľkou fanúšičkou vabbingu je aj populárna sexuologička Shan Boodram, ktorá o tom napísala vo svojej knihe The Game Of Desire. Hovorí o tom aj vo svojich podcastoch, rozhovoroch či Youtube videách. Vabbing praktizuje už pätnásť rokov a tvrdí, že si pomocou neho k sebe priťahuje ľudí.

Celé to vraj funguje vďaka feromónom, chemickým látkam produkovaným žľazou, ktoré prenášajú informácie. Je to niečo podobné, ako keď si psy oňuchávajú pozadia a na základe pachov sa spoznávajú. 

Odporúčané
Streetwear je cool aj v roku 2024. Toto je 8 neopozeraných značiek, ktoré musíš vlastniť Streetwear je cool aj v roku 2024. Toto je 8 neopozeraných značiek, ktoré musíš vlastniť 28. marca 2024, 15:30

Podľa profesora evolučnej biológie na Melbournskej Univerzite Marka Elgara to tak však vôbec nemusí byť. Ľudia už tieto žľazy podľa neho totiž nemajú. „Práve toto je najstarší spôsob, akým živočíchy komunikujú. Používajú ho však ešte ľudia?“ Elgar o tom pochybuje a tvrdí, že neexistuje žiadny výskum, ktorý by potvrdil, že vabbing funguje.

Domov
Zdieľať
Diskusia