Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2022, 20:05
Čas čítania 0:44
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Muži v Turecku zbili žraloka mopom na umývanie, blížil sa k pláži plnej detí

VIDEO: Muži v Turecku zbili žraloka mopom na umývanie, blížil sa k pláži plnej detí
Zdroj: Pexels/Vova Krasilnikov
ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY ZO SVETA TURECKO ŽRALOK
Uložiť Uložené

Zviera napokon odplávalo preč.

Len v sobotu sme ťa informovali o prípade z Egypta, kde žralok zabil staršiu turistku. Odtrhol jej ruku aj nohu. Akoby zázrakom sa jej napriek tomu podarilo doplávať na breh, neskôr však na následky poranenia zomrela.

Ako informuje Irish Mirror, nebezpečný žralok sa objavil aj neďaleko pláže v tureckom letovisku Marmaris na juhozápade Turecka. Keď si skupina mužov v mori všimla, že sa k brehu plnému detí blíži žralok, prekvapivo nespanikárila, ale snažila sa, naopak, hrdinsky zviera odohnať.



Po chvíli jeden zo skupinky doniesol mop na umývanie a zahnal sa po žralokovi. Ten na chvíľu zmizol, no čoskoro sa vrátil, a tak ho jeden z mužov udrel znova, na čo zviera odplávalo preč. Svedkom kurióznej situácie sa podarilo celý incident zachytiť na video. 

O tom, čo treba robiť v prípade stretu so žralokom, si môžeš prečítať v našom rozhovore s fotografom a potápačom Richardom Jaroněkom. Ten si za svoju kariéru odniesol z vody už tri pohryznutia žralokmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia