Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2022, 20:00
Čas čítania 0:46
Ivan Koribanič

TOP 3 v piatok: Milióny rokov staré gule z Prievidze, Toblerone budú vyrábať v Bratislave a Matovič, ktorého prelepili podriadení

TOP 3 v piatok: Milióny rokov staré gule z Prievidze, Toblerone budú vyrábať v Bratislave a Matovič, ktorého prelepili podriadení
Zdroj: TASR, Zomri
ZAUJÍMAVOSTI TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Piatok priniesol zaujímavé informácie a prehľad tých najpodstatnejších nájdeš v tomto článku.

20 miliónov rokov staré gule z Prievidze

Robotníci v obci Chrenovec-Brusno náhodou objavili pri kopaní približne 20 miliónov rokov staré pieskovcové gule. Tie už stihli vystaviť na nádvorí pred obecným úradom. Hoci ide o vzácnosť, starosta sa zlodejov nebojí. Jedna guľa totiž váži dva a pol tony.

Celý článok si môžeš prečítať tu.

Gule
Zdroj: reprofoto/TV Markíza

Toblerone budú vyrábať v Bratislave

V regáloch slovenských obchodov patrí k tým drahším a po novom ju budú vyrábať v Bratislave. Reč je o švajčiarskej čokoláde Toblerone, ktorú vyše 100 rokov produkovali výhradne v tamojšom Berne. Vyrábať ju budú v závode Figaro na Račianskej ulici, ktorý produkuje značky ako Milka či Côte d’Or.

Celý článok si môžeš prečítať tu.

Toblerone
Toblero príde o obrázok hory Matterhorn. Zdroj: Unsplash/Morgan Thompson

Matovič, ktorého prelepili podriadení

Na fotku Igora Matoviča niekto nalepil samolepku s preškrtnutým dvojramenným krížom. Stalo sa tak vo vestibule ministerstva financií. Používateľ, ktorý fotografiu uverejnil na sociálnej sieti ako prvý, naznačuje, že by mohlo ísť o zamestnaneckú rebéliu v kontexte „zbližovania sa s členmi strany ĽSNS“.

Celý článok si môžeš prečítať tu.

Matovič
Zdroj: Facebook/Zomri

Instagramový post dňa

Influencerka Zuzana Strausz Plačková zverejnila na svojom účte video, kde s manželom Reném Strauszom oznámili pohlavie dieťaťa, ktoré spolu čakajú. Bude to chlapec, ktorému dali meno Dion.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

Domov
Zdieľať
Diskusia